Seiring dan Sejalan - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, December 7, 2013

Seiring dan Sejalan

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!



Salam sabtu korang semua! 
Ni pertama kali dalam sejarah aku taip n3 dalam keta yg sedang bergerak. hehe

Bukan apa, on the way nak menuju ke destinasi yang wajib dikunjungi setiap tahun..
Nak tinggalkan kesibukan bandar dan rehatkan otak dari keja yang menimbun.


Ok tu je, kepala aku dah start pening taip n3 dalam keadaan bergoyang2 ni. 
Nanti aku cite, destinasi kami tu. Mungkin korang dah tau mana tempat tu kan.


TaTa!! :D



Note : Pict di bawah takda kena mengena pun dengan post di atas, cuma suka tengok gambar ni, Seiring dan Sejalan katanya.....



4 comments:

  1. selamat jalan mia..enjoy yr cuti2 yer..:)

    ReplyDelete
  2. seindah bunga taman... terus ternyanyi lagu tu tau, mmg cantik gambar u bersama anak2, nnt 5 thaun lagi tengok balik situasi sama tinggi berbeda hehehe. Selamat bercutian...

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!