Cuti sekolah bermula - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, November 16, 2013

Cuti sekolah bermula

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Hari ni anak-anak dah mula bercuti malahan ada yang 3 hari lepas dah mula bercuti. Shumi dan Shamzi pun mula bercuti hari ni. 

Dah ada rancangan cuti-cuti sekolah ni? aku pun sedang berpikir nak buat apa cuti sekolah ni. Maklumlah masa terhad kan, yang cuti anak-anak aku dan hubby jak, aku masih berkerja macam biasa. 
Lagipun Shumi dan Shamzi tak cuti sepenuhnya sebab dorang masih ada kelas mengaji setiap pagi isnin hingga jumaat. 

Ada juga survey-survey tempat untuk bercuti tapi yang dekat-dekat jak. Tempat feveret yang dekat tu haruslah Kundasang (tak pernah jemu pegi tempat ni setiap tahun hehe). Best menghirup udara segar dan sejuk di pergunungan ni konon2 obersilah

Kalau jumpa tempat yang best tu, nanti aku sharekan ye.... :D



eeeeehhhhh...gambar yang sama dengan post semalam.....bukan apa, saja jak nak beritahu, ni sebenarnya bukan lukisan tetapi gambar pemandangan yang betul yang telah disnap menggunakan Nikon D7000 oleh hubby di Jambatan Gayang, Tuaran tetapi telah ditouch up kan sedikit menggunakan Lightroom dan Adobe Photoshop :D


6 comments:

  1. Selamat Bercuti sekolah buat anak2 Mia..mesti dorang happy dpt santai2 bersama keluarga...hehe...
    Cantik bah gambar tu Mia... mmg expert sdh hubby Mia snap pic kan...:)

    ReplyDelete
  2. sangat cantik pemandangan tu. kalau saya tu dah print letak dalam frame :)

    ReplyDelete
  3. Kalau ikutkan mg le nak cuti Mia...tapi tulah tu....org yg bekerja sebok memanjang....huhu... yg duk rumah ni kalau sebok boleh dirundingkan hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti u guys, even u still kena kerja hehehe. Owhh rindunya Kundasang, mmg cantik tempatnya ok, tak rugi pergi.

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti yer u all. At least mia pun boleh join dorang jugak kan dalam seminggu..bolehlah berseronok2 kat kundasang kan..:)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!