Total Pageview - Mia - Memories of Mine

Latest

Sunday, September 29, 2013

Total Pageview

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia !

Salam hujung minggu......macam mana hujung minggu korang ? mesti best kan sebab dapat meluangkan masa yang berkualiti dengan keluarga tercinta cam skema pulak ayat aku ni

Mengupdate blog semalam, ternampak total pageview dah mencecah ke 100,000. Yaihhh ! dah seratus ribu kali rupanya blog ni di view kan. Walaupun blogger yang lain dah berjuta view tapi aku tetap hepi. Tapi kan aku tak dapatlah pula print screen kan total pageview yang ke 100,000 kali tu, tapi aku dapat yang ni



Cantik no dia kan.......100,123
Lebih semangat nak berblog lepas ni...hehe ;p



Perasan kan kaler untuk background post dah berubah lagi......bukan apa, sebab nak matching kan dengan gambar kami sefamily yang kat atas tu.....rasanya pink tak berapa nak sesuai so pilih kaler coklat lembut gitu.....ok le kan, kira matching jugalah.

Dan saiz petak untuk post dan widget segala aku kecilkan, juga sebab nak match kan saiz picture kat atas tu. Nampak lebih tersusun dan seimbang. Tapi kan saiz gambar yang aku publish akan menjadi kecil so kalau nak lihat gambar tu dengan lebih besar dan jelas, klik je kat gambar tu ye.

Harapnya perubahan kecil kat blog ni tidak menjejaskan kunjungan rakan-rakan blog yang lain.....


Happy Blogging !

8 comments:

  1. Tahniah yek....usaha dan sabar membuahkan hasil.

    ReplyDelete
  2. Tahniah mia..teruskan bercerita & berkongsi disini yer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ummu....klu penyakit malas x menganggu inshaAllah akan terus berblog...hehe

      Delete
  3. Tahniah Mia....makin glemer le kawan kita ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq OKje....tak le pulak sampai glemer okje....hehe

      Delete
  4. Tahniah Mia..makin ramai org datan sini:)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!