Skip to main content

Worldsofcolours & BE

Assalamualaikum

Salam Jumaat...Nak update lagi pasal BE (jangan muak ye dengan cerita BE, saja ja nak kongsi happy).....Bulan Ogos dapat lagi 2 BE yang baru, iklan Sanofi Lactacyd dan yang terbaru, semalam jak baru menyinggah iklan Escape Teaser....hepi tau, sebab Nuffnang tak putus2 bagi iklan....Ada 3 bulan lagi nak cash out kan, kiranya cukuplah untuk shopping mega sales bulan 12 ni kan....hehe









WORLDSOFCOLOURS.......Blog aku yang kedua ni sikit lagi nak merajuk dengan aku sebab lama tak terupdate.....hari ni baru sempat upload beberapa gambar baru....sudi-sudikanlah berkunjung yek...





Ok tu ja..... TaTa !

Comments

  1. Rezeki tu Mia.

    Oh.. kakak tak tahu Mia ada blog satu lagi. Nak juga tengoklah:)

    ReplyDelete
  2. salam jumaat yang indah
    singgah sini kejap..

    ReplyDelete
  3. wah! tahniah Mia..byk tu masyukkk:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..rezki kan mia..moga terus menjana2 income..inshaallah

    ReplyDelete
  5. Wahhh. Bestnya.
    Rezeki tak putus putus ni.
    Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Mia..... banyak tuuuu yg masih ongoing!

    ReplyDelete
  7. tahniah kak...byk tuh on going

    ReplyDelete
  8. Samalah kita. Aku pon ada 6 BE tgh running.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc