Skip to main content

Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

Assalamualaikum

Tetiba nak join segmen bulan ni.....segmen dianjurkan oleh si blogger femes kita mialiana ... Cara nak join senang sahaja, ikut jak cara2 di bawah ni


Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan September dan November 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ogos 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...




Comments

  1. Salam aidilfitri dear...semoga berjaya ya...amin

    ReplyDelete
  2. yeay done join segmen ni..n done follow awk, ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Mia...
    good lUck :)

    ReplyDelete
  4. Goodluck dear! Datang dari segmen yang sama..followed u #293

    ReplyDelete
  5. Salam, Nad datang singgah sini. Jemput juga :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen ye tuan blog...saya
    singgah dari segmen yang sama..
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dari segmen yg sama.. :)
    http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    selamat bersegmen.. ^__^

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen kak mia ^^
    selamat bersegmen dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.jp/2013/08/tips-melancong-ke-jepun.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen. All the best!
    Jemput ke ENTRY SAYA :)

    ReplyDelete
  10. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena merdeka ni...jgn lupa join tau..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Peserta nombor 58 datang ronda-ronda kat sini! Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :D

    ReplyDelete
  12. salam kenal.. singgah dan follow dari segmen yang sama.. good luck.. :D

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. gud luck Mia... OKje dah pencen hehe

    ReplyDelete
  14. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  15. tahniah

    http://www.mialiana.com/2013/08/pemenang-segmen-12-jam-bloglist-4.html

    ReplyDelete
  16. salam....ucapan tahniah dari ayu....ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena merdeka hari ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc