Skip to main content

Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

Assalamualaikum

Tetiba nak join segmen bulan ni.....segmen dianjurkan oleh si blogger femes kita mialiana ... Cara nak join senang sahaja, ikut jak cara2 di bawah ni


Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan September dan November 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ogos 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...




Comments

  1. Salam aidilfitri dear...semoga berjaya ya...amin

    ReplyDelete
  2. yeay done join segmen ni..n done follow awk, ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Mia...
    good lUck :)

    ReplyDelete
  4. Goodluck dear! Datang dari segmen yang sama..followed u #293

    ReplyDelete
  5. Salam, Nad datang singgah sini. Jemput juga :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen ye tuan blog...saya
    singgah dari segmen yang sama..
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dari segmen yg sama.. :)
    http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    selamat bersegmen.. ^__^

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen kak mia ^^
    selamat bersegmen dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.jp/2013/08/tips-melancong-ke-jepun.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen. All the best!
    Jemput ke ENTRY SAYA :)

    ReplyDelete
  10. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena merdeka ni...jgn lupa join tau..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Peserta nombor 58 datang ronda-ronda kat sini! Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :D

    ReplyDelete
  12. salam kenal.. singgah dan follow dari segmen yang sama.. good luck.. :D

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. gud luck Mia... OKje dah pencen hehe

    ReplyDelete
  14. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  15. tahniah

    http://www.mialiana.com/2013/08/pemenang-segmen-12-jam-bloglist-4.html

    ReplyDelete
  16. salam....ucapan tahniah dari ayu....ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena merdeka hari ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa