Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, August 22, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

Assalamualaikum

Tetiba nak join segmen bulan ni.....segmen dianjurkan oleh si blogger femes kita mialiana ... Cara nak join senang sahaja, ikut jak cara2 di bawah ni


Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan September dan November 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 22 Ogos 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...




19 comments:

  1. Salam aidilfitri dear...semoga berjaya ya...amin

    ReplyDelete
  2. yeay done join segmen ni..n done follow awk, ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen Mia...
    good lUck :)

    ReplyDelete
  4. Goodluck dear! Datang dari segmen yang sama..followed u #293

    ReplyDelete
  5. Salam, Nad datang singgah sini. Jemput juga :) http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen ye tuan blog...saya
    singgah dari segmen yang sama..
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dari segmen yg sama.. :)
    http://ceriterawarnawarnikehidupan.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    selamat bersegmen.. ^__^

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen kak mia ^^
    selamat bersegmen dan jemput singgah ye :)

    http://biskutcelup.blogspot.jp/2013/08/tips-melancong-ke-jepun.html

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen. All the best!
    Jemput ke ENTRY SAYA :)

    ReplyDelete
  10. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen sempena merdeka ni...jgn lupa join tau..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Peserta nombor 58 datang ronda-ronda kat sini! Salam perkenalan daripada Arol Mubin. :D

    ReplyDelete
  12. salam kenal.. singgah dan follow dari segmen yang sama.. good luck.. :D

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-bloglist-4-mialianacom.html

    ReplyDelete
  13. gud luck Mia... OKje dah pencen hehe

    ReplyDelete
  14. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #4 Mialiana.com

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2013/08/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2013.

    (^_^) Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  15. tahniah

    http://www.mialiana.com/2013/08/pemenang-segmen-12-jam-bloglist-4.html

    ReplyDelete
  16. salam....ucapan tahniah dari ayu....ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen sempena merdeka hari ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!