Worldsofcolours & BE - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, August 23, 2013

Worldsofcolours & BE

Assalamualaikum

Salam Jumaat...Nak update lagi pasal BE (jangan muak ye dengan cerita BE, saja ja nak kongsi happy).....Bulan Ogos dapat lagi 2 BE yang baru, iklan Sanofi Lactacyd dan yang terbaru, semalam jak baru menyinggah iklan Escape Teaser....hepi tau, sebab Nuffnang tak putus2 bagi iklan....Ada 3 bulan lagi nak cash out kan, kiranya cukuplah untuk shopping mega sales bulan 12 ni kan....hehe









WORLDSOFCOLOURS.......Blog aku yang kedua ni sikit lagi nak merajuk dengan aku sebab lama tak terupdate.....hari ni baru sempat upload beberapa gambar baru....sudi-sudikanlah berkunjung yek...





Ok tu ja..... TaTa !

12 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!