eQurban - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, July 11, 2013

eQurban

Assalamualaikum

Memperkenalkan eQurban yang diterajui syarikat milik bumiputera 100%. Perkhidmatan yang disediakan oleh Syarikat eQurban Resources Sdn Bhd memudahkan orang ramai membuat tempahan dan bayaran untuk Ibadah Qurban dan Aqiqah di Kemboja. Semua urusan boleh dibuat di laman web mereka di eQurban.com 

Setelah selesai urusan tempahan dan pembelian, pihak eQurban juga akan menyediakan sijil pengesahan untuk diberikan kepada pembeli. 




1 Bahagian Lembu
Harga untuk 1 bahagian lembu adalah RM 250.00
Anda boleh memilih untuk menempah 1 bahagian atau beberapa bahagian lembu mengikut keperluan anda.

1 Ekor Lembu
Harga untuk seekor lembu adalah RM 1750.00
Seekor lembu mempunyai 7 bahagian, anda boleh menamakan setiap bahagian untuk individu yang berbeza jika perlu.

1 Ekor Kambing
Harga untuk seekor kambing adalah RM 550.00
Seekor kambing adalah untuk satu nama sahaja.




Note : Update blog guna laptop di rumah...ok pulak...agaknya pc kat office yang bermasalah

10 comments:

  1. Macam kat oversea pun ade bnyk jgk diorang buat gini..senang kan..takyah susah gie cari lembu

    ReplyDelete
  2. mudah... tak payah susah2 nak p carik

    ReplyDelete
  3. Kalau radio ikim ada iklankan ini Mia.
    Mudah utk kita nak membantu sebab di sana lagi ramai yg memerlukan.

    ReplyDelete
  4. mudah utk kita buat Qurban kan?..
    TQ info ni Mia..:)

    ReplyDelete
  5. Ingo yg baik...senang dan mudah

    ReplyDelete
  6. makin mudah utk sesiapa yg ingin qurban dan akikah

    ReplyDelete
  7. Hubby pernah berurusan dengan on line qurban ni, tak sure syarikat ni ke bukan...dan memang dapat sijil pun

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!