Skip to main content

Blogspot o Blogspot !

Assalamualaikum

Blogspot aku dari semalam macam bermasalah. Aku tak dapat taip n3 macam biasa kat ruangan compose tu, kalau guna ruangan html boleh pula....tapi tak kemas lah....hasilnya post semalam, sangatlah tidak kemas.....semua ayat pun bersambung dengan picture sekali huhu

Tadi pagi cuba lagi, tetap tak dapat. Blog memang ada masalah ke aku ke yang salah tekan kat mana mana.....ni sekarang taip n3 pun guna hp. Belum abiss taip dah tertekan published, macam mana tu...hehe so jangan terheran kalau ternampak perkataan dan ayat yang tidak lengkap muncul di blog mia-memories of mine pagi ni.....itu semua gara2 update guna hp....
Tapi sebab semangat nak update blog tetap juga teruskan taip guna hp....krem jari telunjuk aku tau....huhu.

Tadi pagi sahur apa ? tetiba lari topik. Aku makan roti dan buah jak, rasa2nya cukuplah untuk bekalan sehari... Bukan diet, belum selera makan nasi awal pagi. Hubby pun sama. Mungkin pertengahan puasa nanti baru ada selera kot. Hehe.

Nak kejutkan Shumi, kesian pulak tengo dia tido nyenyak. Sekali yang bangun ikut sahur umi dan baba, si Damia.....sedap jak dia makan di awal pagi....
Tapi jam 7.30 pagi tadi dah berbuka dengan susu dugro :p



Ok nak rehatkan jari dulu, krem dah ni huhu
Selamat Berpuasa !

Comments

  1. Mcm sama ja problem dgn sia.. Tp bila taip guna handphone mcm nda bestlah..uhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Aah sis...mmg blogspot selalu ada masalah...arituh umi Qi dh taip siap2 tau dlm new post...pastu bila nk publish semua tetiba ilang...huwaaaaaaaa x sempat save...kesian tauuuu penat2 dh mengarang

    ReplyDelete
  3. Semoga blogspotc awak cepat pulih dari demamnya..kikiki
    Salam Ramadhan dari saya

    ReplyDelete
  4. dah lama blogspot x buat perangai.

    ReplyDelete
  5. Bermasalh lagi ker babe. Sabar jer lah.

    ReplyDelete
  6. Semangat Damia bangun sahur..hehe..
    erm..masalah PC kalik kan.. hari ni sa tk dpt view followe plak..ndak tau knp...huhu

    ReplyDelete
  7. Selamat berpuasa..sjak dua menjak nih blogspot memg de mslh kot..

    ReplyDelete
  8. OKje nampaknya tak de pape masalah pulak!
    Sebenarnya tak mo sahur banyak2 ...kononnya mcm nak dietlah jugak...tapi sekarang ni sedap lak makan Mia...hehe..hai bertambah gemuklah okje lepas ni nampaknya

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa