Blogspot o Blogspot ! - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, July 10, 2013

Blogspot o Blogspot !

Assalamualaikum

Blogspot aku dari semalam macam bermasalah. Aku tak dapat taip n3 macam biasa kat ruangan compose tu, kalau guna ruangan html boleh pula....tapi tak kemas lah....hasilnya post semalam, sangatlah tidak kemas.....semua ayat pun bersambung dengan picture sekali huhu

Tadi pagi cuba lagi, tetap tak dapat. Blog memang ada masalah ke aku ke yang salah tekan kat mana mana.....ni sekarang taip n3 pun guna hp. Belum abiss taip dah tertekan published, macam mana tu...hehe so jangan terheran kalau ternampak perkataan dan ayat yang tidak lengkap muncul di blog mia-memories of mine pagi ni.....itu semua gara2 update guna hp....
Tapi sebab semangat nak update blog tetap juga teruskan taip guna hp....krem jari telunjuk aku tau....huhu.

Tadi pagi sahur apa ? tetiba lari topik. Aku makan roti dan buah jak, rasa2nya cukuplah untuk bekalan sehari... Bukan diet, belum selera makan nasi awal pagi. Hubby pun sama. Mungkin pertengahan puasa nanti baru ada selera kot. Hehe.

Nak kejutkan Shumi, kesian pulak tengo dia tido nyenyak. Sekali yang bangun ikut sahur umi dan baba, si Damia.....sedap jak dia makan di awal pagi....
Tapi jam 7.30 pagi tadi dah berbuka dengan susu dugro :p



Ok nak rehatkan jari dulu, krem dah ni huhu
Selamat Berpuasa !

11 comments:

  1. Mcm sama ja problem dgn sia.. Tp bila taip guna handphone mcm nda bestlah..uhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Aah sis...mmg blogspot selalu ada masalah...arituh umi Qi dh taip siap2 tau dlm new post...pastu bila nk publish semua tetiba ilang...huwaaaaaaaa x sempat save...kesian tauuuu penat2 dh mengarang

    ReplyDelete
  3. Semoga blogspotc awak cepat pulih dari demamnya..kikiki
    Salam Ramadhan dari saya

    ReplyDelete
  4. dah lama blogspot x buat perangai.

    ReplyDelete
  5. Bermasalh lagi ker babe. Sabar jer lah.

    ReplyDelete
  6. Semangat Damia bangun sahur..hehe..
    erm..masalah PC kalik kan.. hari ni sa tk dpt view followe plak..ndak tau knp...huhu

    ReplyDelete
  7. Selamat berpuasa..sjak dua menjak nih blogspot memg de mslh kot..

    ReplyDelete
  8. OKje nampaknya tak de pape masalah pulak!
    Sebenarnya tak mo sahur banyak2 ...kononnya mcm nak dietlah jugak...tapi sekarang ni sedap lak makan Mia...hehe..hai bertambah gemuklah okje lepas ni nampaknya

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!