Baju Sekolah Baru ! - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, July 19, 2013

Baju Sekolah Baru !

Assalamualaikum

Ada budak eksaited pakai baju hari ni....baju actually dah dapat kemarin dulu tapi aku tak sempat basuh....semalam Shamzi dah tanya baju sebab dia nak pakai.....kecewa sangat dia sebab aku cakap belum boleh pakai sebab Umi tak sempat basuh....Shamzi dengan muka monyok, siap ingatkan aku jangan lupa cuci baju tu. Dan semalam, sampai jak kat rumah lepas keja, perkara pertama yang Shamzi cakap kat aku, Umi jangan lupa basuh baju tu......
Eksaited tul Shamzi mo pakai baju sekolah barunya sebab kawan-kawannya yang lain dah ramai yang pakai.....
Dan akhirnya pagi ni dengan semangat berkobar2 pegi sekolah dengan baju baru....hehe




Note : Dulu baju sekolah Shamzi kaler hijau, sekarang kaler maroon..






11 comments:

  1. Excited nak pakai baju baru yer shamzi ☺☺

    ReplyDelete
  2. Hhehe..budak2 biasanya camtuh.kalau time nak pakai baju baru mesti excited sungguh..cam kita ms budak2 dl..:)

    ReplyDelete
  3. Mia tak kan tak faham masa kita kecik dulu pun sama kalau ada baju/kasut atau apa saja yg baru mesti tak sabar dah nak pakai/guna. Samalah Shamzi juga. Tengok sengih suka betul bila dah dapat:)

    ReplyDelete
  4. budak2 kalau dapat baju baru memang cam tu, lagi2 kalau raya... *_^

    ReplyDelete
  5. mmg muker xsaited habes. hehehe

    ReplyDelete
  6. ha ha ha. budak budak selalu excited kan klw dapat yg baru.

    ReplyDelete
  7. excited shamzi dgn bj barunya... comel

    ReplyDelete
  8. Hehe... Baju baru bukan shamzi je eunited okje pun,... Hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!