1st Nuffnang's Blogbuster Campaigns ! - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, July 25, 2013

1st Nuffnang's Blogbuster Campaigns !

Assalamualaikum

Semalam check mail, tetiba nampak email daripada en.Nuffnang. Katanya aku terpilih untuk menyertai salah satu Blogbuster Campaigns dorang pada bulan ni iaitu Ambi Pur Home Tectonic.....Untuk layak menyertai campaign ni, aku kena buat satu video iklan pendek lebih kurang 15 saat gitu, dan hantar sebelum 30 Julai ni......kalau video aku layak, video tu akan melekat kat blog aku sepanjang campaign tersebut. Dan pihak Nuffnang akan memberi bayaran setiap kali video itu dimainkan.....:D



Macam menarik kan, tapi tak tahu dapat hantar penyertaan ke tidak sebab tarikh tutupnya minggu depan ni....aku pulak tak pandai nak buat video, apalagi video iklan...tapi pihak Nuffnang dah bagi penerangan kat dashboard Nuffnang aku, pendek kata jalan cerita iklan dah diberikan, tinggal aku sahaja yang nak kena lakonkan....tanya kat hubby, hubby kata cuba dulu, tak cuba kita tak tahu kan......emmmm kalau aku nak buat juga video ni, aku dah tahu sapa mangsa aku yang akan jadi pelakon iklan tu...hehe sambil tenung hubby



Yang aku heran, campaign ni melekat kat blog aku yang suam-suam kuku tu....alaaa blog tempat aku tempek segala karya hubby aku tu...sapa yang tak pernah jenguk, sudi-sudikanlah ke Worldsofcolours. Tapi tak kisah lah kan, sekarang masih pikir nak buat ke tak....kalau tak buat takut en.Nuffnang merajuk tak bagi campaign lagi kat blog ni pulak...huhu


Thank you Nuffnang sebab sudi pilih blog ni !!

9 comments:

  1. Apa lagi Mia kakak dah pasti pelakon Mia tu willingly and happily ikut arahan director. Bila lagi nak berlakon. Kalau Mia malu, en hubby Mia mesti ok punya dia dah biasa depan org ramai tak kisah punyalah.

    Good luck Mia!!

    ReplyDelete
  2. tahniah kak mia..cik nor dah dapat 3 sblm nie..1 xsempat join..2 sempat join.1 kna reject..1 lg still pending.huhu...yang mcm kak mia dapat saya tak sempat nak buat video lagi..:)

    ReplyDelete
  3. salam mia...
    pernah jgk dpt yg camnie..tp cam malas sket lah kalau part nak buat video2 tuh kan..:)

    ReplyDelete
  4. up duit tabung kat sini...beli sunsilk hehe..

    ReplyDelete
  5. hahahha sama...Umi Qi pun dpt tp pemalas...itu yg susah tuh...sila sis sila...support u dear :)

    ReplyDelete
  6. Ada juga dapat email ni Mia..
    Boleh cuba sertai Mia..
    mana tau rezeki...:)

    ReplyDelete
  7. Hehe...wah rezeki tu Mia...Betullah ramai yg cakap nuff bagi blog yg cenggitu nape ek?

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!