Skip to main content

Akibat 'gatal' tangan !

Assalamualaikum

Pagi ni tak tahu apa yang kena dengan tangan aku....check blog guna hp dan tetiba tangan gatal pegi delete semua draft post dalam tu....dan akibatnya post semalam dan sebelumnya persiapan raya !, budak cengeng dan yang lain terdelete........argghhhh tensennya !!!
Pastu aku tak tahu pula cara nak dapat balik semua post tu. Hari tu pernah terdelete post dan ada kawan blogger yang ajar tapi tak berjaya.....

Sedih dan menyesal sebab tangan 'gatal' sangat. Kalau sapa2 yang tahu cara nak dapatkan balik post yang terdeleted tu, tolong bagitau yek...... :-(
Rasa sayanglah post tu semua. Baru minggu ni publish dah terpadam. Penat2 aku karang cerita dan taip, pastu tempek segala gambar. Curi masa update taip post sebab selalu sibuk......huhu
Tapi kalau tak dapat balik post tu takpalah kan. walaupun dalam hati cakap nyesalnya aku, sapa suruh tangan gatal sangat.......




Note : hilang mood nak berblog hari ni...huhu

Comments

  1. Kesiannya... tapi kakak rasa kalau dah delete memang tak boleh dapat baliklah Mia.

    ReplyDelete
  2. heheh..x apalah mia..jangan sedih2 ya….taip balik slow2 lau x dapat balik..pasni jangan gatal tangan da tau! eeheh

    ReplyDelete
  3. SELAMAT TENGAHARI
    ANUM BR LEPAS HBS EXAM
    SINGGAH SINI LU

    ReplyDelete
  4. alamak sygnye. rsnye x leh dapat balik dah tu. sy pun suka blogging dgn mobile je. senang kan. boleh blogging di mana mana. tu yg internet mobile cepat habis tu.

    jgn sedih2 tau.

    ReplyDelete
  5. nduk bah..aku pun ndak terrer bab2 mo cari balik ni post2 yg terdelete...huhu..
    sabor jak lah...

    ReplyDelete
  6. alahai... ini ceritanya. Memang kalau terdelete post kat blogger ni, takkan dapat balik ek? Sayang kan.

    ReplyDelete
  7. tak dapek nak nolongnya Mia sebab okje ni buta it hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a