Jom Niaga - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, June 24, 2013

Jom Niaga

Assalamualaikum

Pernah dengar laman Jom Niaga ?? Bagi mereka yang mewujudkan blog untuk mendapatkan pendapatan sampingan selain daripada tujuan blog itu sendiri, pasti tahu kebaikan laman web ini kepada mereka..... :D

Laman Jom Niaga dibuat khusus untuk mereka yang ingin memasarkan produk mereka sendiri melalui internet...hanya daftar dan selebihnya akan diuruskan oleh JomNiaga....
Bagi mereka yang tidak ada perniagaan tetapi berminat untuk mendapat pendapatan sampingan, boleh mengikuti program Affiliate JomNiaga...

Apa itu program Affiliate ?? 
Ianya adalah apabila kita menjadi orang tengah mempromosikan produk orang lain melalui link affiliate yang diberikan. Dan kita akan mendapat komisyen daripada setiap pembelian melalui link tersebut.
Senang bukan.....ramai blogger dah buat dan mendapat hasilnya....cuma daftar percuma di JomNiaga dan mulakan promosi....




Bila baca pengalaman blogger lain mengenai program affiliate ni, aku pun rasa nak cuba juga....lagipun senang jak nak daftar di JomNiaga....dalam beberapa minit anda dah boleh mulakan promosi dan tunggu hasilnya....
Kalau rasa-rasa berminat nak tambahkan pendapatan klik jak link di bawah untuk daftar.....






18 comments:

  1. Nampak interesting juga ni Mia. Mia dah daftar bolehlah jual kuih cincin yg femes di sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik jugalah bila baca pengalaman blogger yg lain. Kalau kita tak cuba, tak tahu hasilnya kan kak.

      Delete
  2. salam mia..
    takder produk lak untuk dipasarkan..kalo tak leh daftar terus jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh join program affiliate dorang....tolong promosi produk org lain, kita dpt komisyennya... :-)

      Delete
  3. sdh lama dgr psl jomniaga ni tp nda pernah study betul how-to dia... nnt sy visit tu link blk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mo study betul2 juga sia...sbb klu rajin buat dpt byk komisyennya...hehe

      Delete
  4. dah join tp tak thu nak guna mcm mana...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba baca pengalaman blogger yg lain sure mesti faham punya....hehe

      Delete
  5. wah! menarik lah Mia.. boleh cuba ni sbg side income:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah atiey....sikit2 lama2 jd bukit...hehe

      Delete
  6. Menarik ni. Tgh nak cari side income utk raya ni ☺☺

    ReplyDelete
  7. owhhh boleh cek tengok ni, menarik.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!