Skip to main content

Jom Niaga

Assalamualaikum

Pernah dengar laman Jom Niaga ?? Bagi mereka yang mewujudkan blog untuk mendapatkan pendapatan sampingan selain daripada tujuan blog itu sendiri, pasti tahu kebaikan laman web ini kepada mereka..... :D

Laman Jom Niaga dibuat khusus untuk mereka yang ingin memasarkan produk mereka sendiri melalui internet...hanya daftar dan selebihnya akan diuruskan oleh JomNiaga....
Bagi mereka yang tidak ada perniagaan tetapi berminat untuk mendapat pendapatan sampingan, boleh mengikuti program Affiliate JomNiaga...

Apa itu program Affiliate ?? 
Ianya adalah apabila kita menjadi orang tengah mempromosikan produk orang lain melalui link affiliate yang diberikan. Dan kita akan mendapat komisyen daripada setiap pembelian melalui link tersebut.
Senang bukan.....ramai blogger dah buat dan mendapat hasilnya....cuma daftar percuma di JomNiaga dan mulakan promosi....




Bila baca pengalaman blogger lain mengenai program affiliate ni, aku pun rasa nak cuba juga....lagipun senang jak nak daftar di JomNiaga....dalam beberapa minit anda dah boleh mulakan promosi dan tunggu hasilnya....
Kalau rasa-rasa berminat nak tambahkan pendapatan klik jak link di bawah untuk daftar.....






Comments

  1. Nampak interesting juga ni Mia. Mia dah daftar bolehlah jual kuih cincin yg femes di sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik jugalah bila baca pengalaman blogger yg lain. Kalau kita tak cuba, tak tahu hasilnya kan kak.

      Delete
  2. salam mia..
    takder produk lak untuk dipasarkan..kalo tak leh daftar terus jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh join program affiliate dorang....tolong promosi produk org lain, kita dpt komisyennya... :-)

      Delete
  3. sdh lama dgr psl jomniaga ni tp nda pernah study betul how-to dia... nnt sy visit tu link blk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mo study betul2 juga sia...sbb klu rajin buat dpt byk komisyennya...hehe

      Delete
  4. dah join tp tak thu nak guna mcm mana...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba baca pengalaman blogger yg lain sure mesti faham punya....hehe

      Delete
  5. wah! menarik lah Mia.. boleh cuba ni sbg side income:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah atiey....sikit2 lama2 jd bukit...hehe

      Delete
  6. Macam menarik jugak tu Mia...

    ReplyDelete
  7. Menarik ni. Tgh nak cari side income utk raya ni ☺☺

    ReplyDelete
  8. owhhh boleh cek tengok ni, menarik.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a