Skip to main content

Jom Niaga

Assalamualaikum

Pernah dengar laman Jom Niaga ?? Bagi mereka yang mewujudkan blog untuk mendapatkan pendapatan sampingan selain daripada tujuan blog itu sendiri, pasti tahu kebaikan laman web ini kepada mereka..... :D

Laman Jom Niaga dibuat khusus untuk mereka yang ingin memasarkan produk mereka sendiri melalui internet...hanya daftar dan selebihnya akan diuruskan oleh JomNiaga....
Bagi mereka yang tidak ada perniagaan tetapi berminat untuk mendapat pendapatan sampingan, boleh mengikuti program Affiliate JomNiaga...

Apa itu program Affiliate ?? 
Ianya adalah apabila kita menjadi orang tengah mempromosikan produk orang lain melalui link affiliate yang diberikan. Dan kita akan mendapat komisyen daripada setiap pembelian melalui link tersebut.
Senang bukan.....ramai blogger dah buat dan mendapat hasilnya....cuma daftar percuma di JomNiaga dan mulakan promosi....




Bila baca pengalaman blogger lain mengenai program affiliate ni, aku pun rasa nak cuba juga....lagipun senang jak nak daftar di JomNiaga....dalam beberapa minit anda dah boleh mulakan promosi dan tunggu hasilnya....
Kalau rasa-rasa berminat nak tambahkan pendapatan klik jak link di bawah untuk daftar.....






Comments

  1. Nampak interesting juga ni Mia. Mia dah daftar bolehlah jual kuih cincin yg femes di sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik jugalah bila baca pengalaman blogger yg lain. Kalau kita tak cuba, tak tahu hasilnya kan kak.

      Delete
  2. salam mia..
    takder produk lak untuk dipasarkan..kalo tak leh daftar terus jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh join program affiliate dorang....tolong promosi produk org lain, kita dpt komisyennya... :-)

      Delete
  3. sdh lama dgr psl jomniaga ni tp nda pernah study betul how-to dia... nnt sy visit tu link blk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mo study betul2 juga sia...sbb klu rajin buat dpt byk komisyennya...hehe

      Delete
  4. dah join tp tak thu nak guna mcm mana...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba baca pengalaman blogger yg lain sure mesti faham punya....hehe

      Delete
  5. wah! menarik lah Mia.. boleh cuba ni sbg side income:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trylah atiey....sikit2 lama2 jd bukit...hehe

      Delete
  6. Macam menarik jugak tu Mia...

    ReplyDelete
  7. Menarik ni. Tgh nak cari side income utk raya ni ☺☺

    ReplyDelete
  8. owhhh boleh cek tengok ni, menarik.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang