Skip to main content

Update laju-laju

Assalamualaikum

BZ lagi hari ni, so update laju-laju....
Walaupun hari ni langsung blur, no idea, just post apa-apa jak yang aku boleh kongsi...hehe
Nampak foto yang hubby upload subuh tadi, aku kongsikan kat sini......
Agak-agak cam foto atau cam lukisan ??
Aku tak tahu camna hubby edit terus nampak cam lukisan kan....
Nak tanya korang, agak-agak foto camni boleh jual ke ??? :D


 





Update pasal en.Nuffnang pulak....
Dapat satu BE untuk bulan Mei, alhamdulillah rezeki..


Ok tu jak nak update.....hehe TaTa

Comments

  1. lawanya mia! skrg ni semua benda bleh jual.. cuma kena cari saluran marketing yg betul.. ;p

    ReplyDelete
  2. Cantik lah Lukisan tu Mia...
    kompom boleh jual tu....klu aku pun mau beli klu di jual...
    Tahniah...rezeki ber blog...:)

    ReplyDelete
  3. Memang betul2 cam lukisanlah mia foto tuh..pandai hubby ko touch up...

    ReplyDelete
  4. Canyiknya lukisan tu Mia...
    tahniah..Alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  5. Cantiknya. Memang nampak mcm lukisan. Cuba lah jual beb.

    ReplyDelete
  6. Cantiklah Mia... gambar dah edit ye. Tapi nampak cantik. Kalau sykt printing biasa gambar macam ini dia buat utk kalendar Mia...

    ReplyDelete
  7. salam mia….cantik gambar ni.

    ReplyDelete
  8. salam mia..salam perkenalan dari saya sue...
    cantik sgt gambar ni, sy suka...tenang je tgk :)
    jemput ke blog saya ye sihatitunikmat.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. tahniah rezeki tu !

    ReplyDelete
  10. Cantik macam lukisan...tahniah yeh lebat nampaknya bonus dari Nuff

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa