Salam Isnin - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, May 13, 2013

Salam Isnin

Assalamualaikum

Salam Isnin semua.....minggu ni aku agak ke bz an sikit sebab kawan keja aku seorang ni outstation selama seminggu so terpaksalah gantikan sekejap tempat dia...tak pa lah kan dah namanya keja....redha jak lah...hehe

Semalam kalau ada yang tak tahu merupakan Hari jururawat Kebangsaan.....so aku nak wishkan untuk adik aku yang keja jururawat tu...Selamat Hari Jururawat...keja elok2 ok, layan bagus2 para pesakit tu... :P
Sebenarnya adik aku ni cita2 nak jadi polis...lepas STPM terus apply masuk polis....dan di panggil temuduga....tapi malang masa temuduga kena reject....actually semua segi adik aku layak jadi polis, tinggi, dia punya kegarangan, aktif dalam kadet polis sekolah tapi satu jak spoil sikit, tangan dia pernah patah masa sekolah rendah.....huhu polis kan nak tangan lurus.....
Takpalah dik, ok juga keja jururawat tu......membantu orang awam juga cam polis

Hari ni nak share juga dua foto dari en.Hubby....spot yang paling dia suka snap2 gambar....


 

Teluk Likas, Kota Kinabalu



  Masjid Bandaraya Kota Kinabalu


7 comments:

  1. Kakak pun ada adik jururawat juga Mia..
    Cantiknya gambar yg Mia tepek.. rasa tenang sangat:)

    ReplyDelete
  2. KK mmg terbaik. tgh plan nak repeat ke sana lagik

    ReplyDelete
  3. cantiknya gambar pemandangan tuh..kakak aku pun jururawat jgk..:)

    ReplyDelete
  4. Cantiknya gambar gambar tu. salam isnin mia..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!