Skip to main content

Surat 'Cinta'

Assalamualaikum

Salam Jumaat semua.....semalam kepada cikgu-cikgu sekalian tu mesti happy dan terharu kan dapat banyak hadiah dan wish daripada murid-murid dorang...

Hubby aku pun tak ketinggalan....tapi dia special sikit...hehe dapat surat cinta dari anak muridnya....jeles aiii....



 
I LoVe You Cikgu Dzul.... :p


Comel kan....siap buat sampul sendiri lagi tu....dan isi suratnya




ala tomei tomei......terharu hubby aku....siap bagi ucapan advance lagi Selamat Berpuasa dan Selamat Hari Raya.....



Ok update Mr.Nuffnang lagi.....check acc pagi ni ada satu BE -> Origins Ginzing lagi yang menyinggah.....thank you Nuffnang.....


TaTa

Note : Nanti aku singgah rumah korang yek....minggu ni agak ke bz an sikit..... :D

Comments

  1. huuu.sekolah nina budak2 buat dek jea. lagi best tak tahu pun semalam hari apa. hurm, sabar jea laa. bila laa dapat didik budak2 melayu pulak. teringin sgt nak rasa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina ajar sek men ke rendah?....agaknya budak2 bandar cam gitu ke...susah lah nak komen kan...huhu

      Delete
  2. saat manis sebagai seorang guru... At least ada jugak orang ingat kat cikgu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila anak murid menghargai cikgunya mmg sangat terharu kan.... :-)

      Delete
  3. salam jumaat mia..
    mmg kenangan manis kan utk cikgu2 bila dpt hadiah & kad drp murid2..kurang2 dpt disimpan sebagai kenangan kan,

    ReplyDelete
  4. cahayacinta.
    comel surat mereka ..lihat betapa bersungguh2nya mereka karang surta utk guru heee. moga2 mrka jadi anak didik yg berjya nnti..

    bets dpt nuff

    ReplyDelete
  5. salam jumaat,

    masa anak2 bunda masih sekolah rendah dulu pernah lah bunda bantu..bantu sahaja dorang buat hadiah diy utk cik gu2 dorang... sebab dorang tak nak bg hadiah yg siap dibeli..nak buat sendiri konon...semangat..

    ReplyDelete
  6. teringat segala kenangan time sekolah dulu. pernah minat ngan cikgu cikgi. hehehehe. gediks sungguh!

    ReplyDelete
  7. Untung cikgu-cikgu dapat hadiah dari anak murid.
    Tahnih dapat BE lagi akak.

    ReplyDelete
  8. comel je tulisan ank murid tu,teringat kenangan kat sekolah dulu2,bg hadiah sekali dgn kad buatan sendiri,untung la jd cikgu dpt hadiah stp tahun ye :)

    jemput ke blog su ye sihatitunikmat.blogspot.com, salam perkenalan dan salam ukhuwah (^__^)

    ReplyDelete
  9. So sweet. Anak aku suh cari hadiah nak bagi kat cikgu. Tapi tak sempat beli lagi ni.

    ReplyDelete
  10. hahahah..i love u ah..best juga dapat surat dari students..rasa dihargai ni..:)

    ReplyDelete
  11. alolo.so sweet.

    tahniah kak dapt BE

    ReplyDelete
  12. Hai bertuahnya cikgu Dzul disayango bukan sahaja ooleh isteri dan anak2 tapi anak2 murid sekali! heh

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a