Surat 'Cinta' - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, May 17, 2013

Surat 'Cinta'

Assalamualaikum

Salam Jumaat semua.....semalam kepada cikgu-cikgu sekalian tu mesti happy dan terharu kan dapat banyak hadiah dan wish daripada murid-murid dorang...

Hubby aku pun tak ketinggalan....tapi dia special sikit...hehe dapat surat cinta dari anak muridnya....jeles aiii....



 
I LoVe You Cikgu Dzul.... :p


Comel kan....siap buat sampul sendiri lagi tu....dan isi suratnya




ala tomei tomei......terharu hubby aku....siap bagi ucapan advance lagi Selamat Berpuasa dan Selamat Hari Raya.....



Ok update Mr.Nuffnang lagi.....check acc pagi ni ada satu BE -> Origins Ginzing lagi yang menyinggah.....thank you Nuffnang.....


TaTa

Note : Nanti aku singgah rumah korang yek....minggu ni agak ke bz an sikit..... :D

17 comments:

  1. huuu.sekolah nina budak2 buat dek jea. lagi best tak tahu pun semalam hari apa. hurm, sabar jea laa. bila laa dapat didik budak2 melayu pulak. teringin sgt nak rasa :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina ajar sek men ke rendah?....agaknya budak2 bandar cam gitu ke...susah lah nak komen kan...huhu

      Delete
  2. saat manis sebagai seorang guru... At least ada jugak orang ingat kat cikgu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila anak murid menghargai cikgunya mmg sangat terharu kan.... :-)

      Delete
  3. salam jumaat mia..
    mmg kenangan manis kan utk cikgu2 bila dpt hadiah & kad drp murid2..kurang2 dpt disimpan sebagai kenangan kan,

    ReplyDelete
  4. cahayacinta.
    comel surat mereka ..lihat betapa bersungguh2nya mereka karang surta utk guru heee. moga2 mrka jadi anak didik yg berjya nnti..

    bets dpt nuff

    ReplyDelete
  5. salam jumaat,

    masa anak2 bunda masih sekolah rendah dulu pernah lah bunda bantu..bantu sahaja dorang buat hadiah diy utk cik gu2 dorang... sebab dorang tak nak bg hadiah yg siap dibeli..nak buat sendiri konon...semangat..

    ReplyDelete
  6. teringat segala kenangan time sekolah dulu. pernah minat ngan cikgu cikgi. hehehehe. gediks sungguh!

    ReplyDelete
  7. Untung cikgu-cikgu dapat hadiah dari anak murid.
    Tahnih dapat BE lagi akak.

    ReplyDelete
  8. comel je tulisan ank murid tu,teringat kenangan kat sekolah dulu2,bg hadiah sekali dgn kad buatan sendiri,untung la jd cikgu dpt hadiah stp tahun ye :)

    jemput ke blog su ye sihatitunikmat.blogspot.com, salam perkenalan dan salam ukhuwah (^__^)

    ReplyDelete
  9. So sweet. Anak aku suh cari hadiah nak bagi kat cikgu. Tapi tak sempat beli lagi ni.

    ReplyDelete
  10. hahahah..i love u ah..best juga dapat surat dari students..rasa dihargai ni..:)

    ReplyDelete
  11. alolo.so sweet.

    tahniah kak dapt BE

    ReplyDelete
  12. Hai bertuahnya cikgu Dzul disayango bukan sahaja ooleh isteri dan anak2 tapi anak2 murid sekali! heh

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!