Skip to main content

Post Terdelete

Assalamualaikum
Tadi tengah2 nak arrange semua post dalam blog tiba2 tangan secara tak tersengaja terdelete semalam punya post....post tentang Durian Crepe tu.....macam mana boleh terdelete pun tak tahu...benci betul....sapa2 yang boleh tolong ke, dalam blog tu kalau terdelete kita punya post boleh restore balik ke tu....macam dalam email kita tu ada dia punya trash bin kan...dalam blog ada ke benda camtu ?

Post semalam....tinggal kenangan lah nampaknya....huhu

*
*
*
*
*
*
*
*
*
JUMAAT terakhir kita pada tahun ni......cepatnya masa berlalu.....
Sumber : Facebook


Comments

  1. ya la...sat saja masa berlalu . dah akhir tahun
    lagi beberapa hari ja nak masuk tahun baru

    ReplyDelete
  2. Laaa...tak tau lah mcm mana nak tolong. Harap2 yg lain bley bantu.

    ReplyDelete
  3. Tak tau..tapi nak tau jugak kalau boleh diselamatkan..

    ReplyDelete
  4. salam petang jumaat
    singgah ptg :)

    ReplyDelete
  5. kasihan kat akak.
    try akak cari ada tak dia tulis tentang undelete post dalam google.
    saya ada jumpa ini.
    try tengok jika ianya boleh di jadikan panduan untk dapatkan post akak yang terdelete tu.

    http://www.bloggertipsandtricks.com/2009/08/recover-accidentally-deleted-post-how.html

    semoga ianya membantu. Saya dah masukan blog akak dalam bloglist pokok2u saya.

    ReplyDelete
  6. alah..terdelete..klu sy failed lah mcm mana nak cari balik..
    Tu lah kan Mia..tak sedar dah jumaat terakhir dlm tahun ni...:)

    ReplyDelete
  7. kalau dapat recover post tu, nnt share kan mcam mana yer dear. happy tahun baru to all.

    ReplyDelete
  8. BUI X TERER BAB NI..HUHU

    SELAMAT TAHUN BARU YER

    ReplyDelete
  9. alamak tak tahu juga cemana nak buat..huuhhuhu

    ReplyDelete
  10. mcm mana Mia..dah jumpa balik post tu??
    happy weekend...:)

    ReplyDelete
  11. Thankslah semua sebab sudi bagi idea...dah buka dan cuba buat link yg pokok manggis bagi tu tapi tak berjaya...huhu emmm takpelah kan....

    ReplyDelete
  12. kak zu lagilah kayu bab bab it ni..semua en laki yg buatkn...

    ReplyDelete
  13. salam ziarah kembali,

    tulah kan if terdelete.. rasa pitam sattt...

    ReplyDelete
  14. Salam Ukhwah..
    jalan-jalan sini.. terima kasih datang ke Blog Nisah.. (^_~) take care

    ReplyDelete
  15. salam kenal mia..
    trm kasih sudi follow.
    done follow sini.:)

    sy kalau tdelete tkde..tp sengaja delete adalh...hehe.tp kalu tdelete tu alamak mmg sy tk boleh nk cari balik.susah jg tu.

    ReplyDelete
  16. mmg ada cara untuk dapat balik..kena rajin cari totur..

    ReplyDelete
  17. kasihannya. tak berjaya akak yea. tak apa. nanti lain kali kene berhati-hati. Selamat tahun baru akak :-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa