Skip to main content

Format + jalan2

Assalamualaikum....
.
Selamat hari isnin....testing post n3 guna android....bukan apa, hari sabtu tu bawa hp ke service centre untuk di format balik...hp ada problem...segala apps tak dapat update...error memanjang...
Lepas format segala isi2 dalam hp hilang..nasib baik suda transfer ke memory card....semua apps kena upload balik..tapi ok sebab hp laju jek macam beli yang baru ..dapat download apps untuk blogger, itu yang testing post n3 sekarang ni...:D
.
.
Lepas format hp hari tu, bawa anak2 pegi centre point...jalan2 cuci mata jek..dorang shumi dan shamzi menyinggah naik 'kuda2'...Damia pula rambang mata tengo teddy bear yang tersusun rapi...cute sangat....lupa pula snap rupa Damia yang eksaited menengok segala teddy bear yang kalerful tu....
.
Ok tu je...

Comments

  1. Ha'a la kalau dlm gmbr pun geram tgk teddy bear nie kat luar apatah lagi... :D

    ReplyDelete
  2. CUtenya teddy bear tu, kalerful ☺☺

    ReplyDelete
  3. best nya Jalan2...:)
    Teddy bear tu cute bah...

    ReplyDelete
  4. bestnye tgk Cik Ted gebu2....nak satu leh???

    ReplyDelete
  5. Ratu Hatiku - tu lah pasal...bikin geram kan...

    Anum - memang hepi terutamany dorang shumi dan shamzi

    Fiza - cute kan....macam nak peluk semua..

    atie - memang cute..

    P.A - boleh bah..hehehe

    ReplyDelete
  6. waaahhhh..byknyer teddy bear...cantik2

    ReplyDelete
  7. ppssttt!!









    kite teringin tau nak naik binatang tu, maklum... zaman kita takde benda cenggitu







    hep!! jgn cite kat orang lain tahu!

    ReplyDelete
  8. center point!!! my fav lepak place dulu2.

    ReplyDelete
  9. mama ila - banyak kan....cute pula tu..

    NM02 - sumpah tak bagi tahu...hehe saya pun teringin juga..seronok tengo binatang tu bergerak2..hehe

    Nastyna - samalah kita...sekarang suda jarang pegi center point...banyak pilihan shopping kompleks suda....hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a