Kundasang - Memorial War Park - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, November 6, 2012

Kundasang - Memorial War Park

Assalamualaikum...
Ok masih cerita tentang Kundasang lagi ni....tapi yang ni memang kira 'episod' yang terakhirlah konon....nanti orang muak pula tengo muka kami sekeluarga di Kundasang ni......
Lokasi akhir yang kami pegi di Kundasang tu ialah di Kundasang War Memorial.....tempat ni dibina bagi memperingati seramai 2,428 orang tentera British dan Australia yang terkorban dalam 'perjalanan maut' ke Ranau semasa perang dunia ke II......



Cantik kan pemandangan di sini...sesuai sangat untuk photo shoot....(^_^)

11 comments:

  1. cantiknya kawasan kt sini..hari tu dtg tak sempat nak kesini bergambar..aduhh rindu sabah sgt2..

    ReplyDelete
  2. hari tu p sini tiada nice shots!! huhuhu.. mau ckp kelam kabut, tidak jg.. hmm..

    ReplyDelete
  3. Anum - memang seronok....

    Mrs.Eady - yup...memang best... =D

    mamyharraz - silalah datang lagi... :D

    Just - inda apa...pegi lagi sekali...hehe

    ReplyDelete
  4. seronok dpt jln2.... luangkan masa dgn keluarga...

    ReplyDelete
  5. mcm kat obesi kekdahnya... syantek!

    ReplyDelete
  6. Masz - betulx3... =D

    NM02 - blum ada peluang pegi obesi...sini pun jadilah....hehe

    ReplyDelete
  7. Cantik bah..
    Awal tahun depan ada plan mo pigi Kundasang ni Mia..harap2 jadi lah coz ada kwn dr Perak minta bawa jalan ke sana :)

    ReplyDelete
  8. BESTNYA..BUI NI BILA LAH DPT JEJAK KAKI KAT SABAH

    ReplyDelete
  9. Atie - insyaallah...jadi tu :D

    bui - sabah dgn sarawak kan dekat jak...mesti ada peluang tu..hehe : D

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!