Jalan-Jalan Di Tanjung Aru - Mia - Memories of Mine

Latest

Tuesday, October 16, 2012

Jalan-Jalan Di Tanjung Aru

Assalamualaikum.....
Hari sabtu yang lepas tu, untuk menghilangkan rasa boring saya dan sekeluarga, saya pun 'mensuggestlah' pegi ke pantai Tanjung Aru....hubby pun dengan sepantas kilat setuju sebab katanya mo shoot sunset, tida photo baru katanya......si 'Nikon' pun bersawang suda...ngam2 petang tu, cuaca elok jak...lepas asar gitu kami bertolak pegi Tanjung Aru....ambil masa dalam 20 minit gitulah untuk sampai ke sana.....separuh jalan suda bergerak, hubby tepuk dahi, tanya kenapa? lupa bawa dompet......alalala terpaksalah pusing balik ni mo ambil dompet di rumah...penyakit lupa saya sudah menjangkiti hubby pulak...hehe
Dalam jam 5.30 sampailah di Tanjung Aru...
Shumi dan Shamzi gigih mengorek pasir....mo cari ketam konon...nda tahu apa yang diaorang buat dengan ketam tu kalau terjumpa...
Gaya seorang jurugambar yang tidak bertauliah....hehe (perut tidak boleh coverlah pula)


*************************************************************
Antara foto pemandangan tepi laut yang sempat di snap (saya yang snap ok (^__*)




Dan ini dia model terjun tepi pantai.......
^
^
^
^
Umi dan Damia

11 comments:

  1. cantiknya pemandangan

    salam kenal n follow u back ;)

    ReplyDelete
  2. seronok nye..
    dah lame tak pegi pantai..
    takut sunburn kononyee sy ni..kuikuikui

    ReplyDelete
  3. Seronok dpt main pasir yer. Cantik² gambar, especially yg last tu.

    ReplyDelete
  4. Anum & Mrs Eady - Memang seronok terutamanya si shumi dan shamzi...riang gembira diaorang mengorek pasir

    NoEn - Salam kenal dan tengkiu sebab membalas kunjungan...

    Aisyah - cuba pegi waktu petang, konpem tidak kena sunburn...hehe

    NMo2 & fiza - hubby yang editkan, saya manalah tahu buat gambar jadi camtu....

    ReplyDelete
  5. Kay - napa komen ko masuk spam...sya heran ooo...terpaksa kasi unspam dulu br komen ko kluar

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!