Skip to main content

Follower ke-100

Assalamualaikum....
Saya tetap suka dengan followers2 saya walaupun ada sesetengah bloggers yang kata followers tidak berapa penting, 'kalau follower beribu2 tapi takda orang yang baca entri kita takda guna juga' kata mereka lah....(jangan sesapa terasa pulak, peace yo =p).....lain orang lain pendapatnya, kita kena hormati yek.....
Saya akan rasa bersemangat bila tengo follower kita semakin hari semakin bertambah, ertinya rakan2 semakin ramai dan juga maknanya blog kita telah menjadi pilihan untuk bloggers lain berblogwalking....lagipun ianya memudahkan kita melawat blog2 follower kita...yalah bukannya kita dapat senaraikan semua blog dalam blog list kita, katalah kalau ada 500 follower, takkanlah juga 500 blog tu mo ditaip dalam blog list kita tu.....mo krem jari jemari menaip..aaaa dengan adanya ruangan follower kita tu sebenarnya menyenangkan kita......klik jak di rupa follower kita yang handsome dan cantik itu, mesti akan keluar detail yang ada link blog dorg.....kan senang mo lawat......
Cerita tentang follower ini bukan apa, saja jak mo mengumumkan bahawasanya blog saya suda ada follower yang ke-100......cantik no ni itu sebab mo bagitahu...Mo tahu sapa follower yang baik hati itu sebab sudi lawat blog saya....
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
atieyusoffamily

Apalagi, mari ramai-ramai bw di blog cik atie kita ni.....(^_^) 


Comments

  1. hihi..TQ Mia..:)
    br plak terbaca pasal ni..
    sy pun suka angka 100 tu..
    TQ juga coz sudi war-war kan blog sy..sgt2 menghargai nya..:)

    ReplyDelete
  2. Follower dan pembaca sama penting untuk M..

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc