Hepi New Year 2012..... - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, January 4, 2012

Hepi New Year 2012.....

Hepi New Year !!!!
.
Rasanya belum terlambat lagi mo wish selamat tahun baru kan......hari ni baru dapat update blog...ni pun tengah rest sejam..pasni sambung balik keja2 yang menimbun atas meja tu....berserabutnya sya tengo meja ni..... (;-<)
Kemarin first day hantar si baby Damia pegi nursery.....risaunya hati ini....maklumlah 2 bulan kan nda pernah berpisah dengan uminya....nasib baik masa hantar si baby tido tapi masa ambil pula dia meragam...menangis dengan sekuat hati lagi tu...sya yg sedang memandu pun tida tentu arah suda...terpaksa u turn balik ke kg likas (adik tinggal di sana) singgah di rumah adik, tenangkan si baby dulu....dah tenang sikit, bagi susu, baru dapat balik....
Hari ni pulak first day anak sya si samzi pegi tadika.....sebelum ni hantar dia kat taska jak (tempat baby Damia sekarang ni)...sebelum ni dia lewat sikit bangun tapi sekarang ni di sebabkan dia masuk tadika terpaksa awal bangun...paham2 jelah kalau budak 4 tahun ni banyak perangai...masa babanya mandikan dia tadi bukan main kuat suaranya menangis, katanya "samzi tak mo mandi, nak tido" ( anak sya ni cakap ada slang west sikit, nda tau napa mungkin terikut dengan kawan2nya di taska ).....si abangnya pula tida masalah apa2, mungkin sebab suda biasa dari tahun lalu lagi...masuk tahun ni suda 3 tahun Shumi belajar di tadika...harap2 dia nda boring belajar pulak (bagitau sikit, Shumi hari tu dapat no 1 dalam kelasnya...hehe)...
Ni hari punya cerita...bisuk nda tau macam mana...harap2 semuanya berjalan dengan lancar...terutamanya baby Damia.....emmmm

No comments:

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!