Happy Monday !!!!!!! - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, December 19, 2011

Happy Monday !!!!!!!

Assalamualaikum & Salam Isnin.......
.
Ni minggu terakhir kunu sya bercuti....jumaat ni dah start keja balik....hari ni cuaca mendung saja jadik duduk di rumah buat rutin harian macam biasa ( alah keja seorang isteri dan umi...cuci baju, kemas rumah, layan si baby dan si abang2 dan seumpama dengannya....ish betulkah ini ayat )...satu sebab lagi stay di rumah jak hari sebab suda 2 hari JJCM aka menghabiskan duit dgn family...hari sabtu ngan hari minggu tu....jalan2 dekat kk jak...beli barang2 dapur, bawa anak2 makan ayam guring KFC, shopping2 sikit, beli mainan (ni untuk si abang2 dua orang tu, mainan jak dah dekat RM50...nasib sekali sekala jak...kalau hari2 minta mainan mau bangkrap sya) dan beli hp baruku ( isssh macam malu pulak sya mo kestau...tapi mo jugak kestau kunu....para bloggers sekalian jangan meluat yeekk....hp biasa2 saja bah).....yang sedihnya ngam2 sya beli hp baru ni, hp lama tiba2 jak rosak padahal sya mo guna lagi sebenarnya (macam tau2 jak hp ni mo kena ganti yang baru...merajuklah kunu tu)...mo tengo sya punya hp..ni sya ambil dari mr.google....yang sya beli nantilah kunu sya kasi tengo (macamlah ada orang mo tengo)
.


.
Hehe...mo kongsi2 kasi tengo jek...(^_^)


No comments:

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!