Nuffnang...... - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, February 2, 2011

Nuffnang......

Yeahhhh.....akhirnya dapat juga sya menjadi ahli 'Nuffnang'....bukan tidak pandai register tapi line tidak ok selalu....tadi pun masa mo mendaftar terpaksa 2 3 kali back and forward page.....kenapa tiba-tiba interested mo jadi ahli Nuffnang ni....;-
    1. Semua blog yang sya kunjungi rata2 adalah ahli Nuffnang.
    2. Kalau jadi ahli Nuffnang ni bole menjana sedikit pendapatan....emmm betul ke? tadi baca kat profile Nuffnang...macam betul tapi tunggulah hasilnya dalam 2 3 bulan ni....lepas ni mungkin sya akan kerap meng'update'kan bloglah ni.....
    3. Free sajakan nak jadi ahli Nuffnang ni ( kawan2 correct me if i'm wrong)
    4. Kos hidup semakin tinggi......nak harapkan duit gaji...memang tidak cukup kan....jadi koreklah mana2 tempat yang bole menambah income kita...tak banyak pun takpe (^_^)

2 comments:

  1. betul bah ni Nuffnag. sa tgh tggu cek sa yg pertama..hahaha..baru sikit pun mau sda ni. mesti la.. nanti mana tau tiba2 hilang..

    kalau nuffnang.. dpt full rm50 ja.. bleh ambil sda.

    :)
    so setiap kali sa dpt rm50..ambil trus la hehe

    ReplyDelete
  2. wah bagsulah kalau gitu Nc....tapi macam mana mo dapat itu 'earning' a'a...kita tunggu sajakah atau mesti mo buat something di blog kita tu baru dapat pulangan...?

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!