Skip to main content

LE MERIDIEN KOTA KINABALU UNVEILS AUSPICIOUS CELEBRATIONS

Assalamualaikum

Kota Kinabalu, 31 January 2018 | Auspicious celebrations at Le Méridien Kota Kinabalu with delicious dining offers prepared by Executive Chef Fahdrul Bin Hj Abd Malek and his culinary team.



Begin your festivities with our Prosperity Salmon Yee Sang at available from 1st February to 2nd March 2018 from RM88nett onwards per platter.



With family or friends, dine in or take away  Yee Sang tossing traditions is to welcome the year with wishes for goods fortune, happiness, good healthy and long life.


Chinese New Year is all about the reunion and gatherings of families and friends .. and what better way to celebrate the occasion with delicious buffet featuring the holiday special delicacies including Peking Duck, Ginger Steamed Prawns with Egg White and Chilli Soya Dressing, and Szechuan Style Crispy Chicken. 

Peking Duck

Fried Beef with Dried Chillies and Scallions, Braised Vegetables with Black Moss and Beancurd Puff and Black Olive Fried Rice with Silver Anchovies

Hong Kong Style Steamed Hybrid Grouper

Variety of Desserts!
Guests can enjoy these and more appetizing dishes with variey of buffets offer by Le Méridien :-
  • Reunion Dinner Buffet (15 Feb 2018) at RM158nett per adult.
  • Lunar New Year (16 & 17 Feb 2018) - Lunch Buffet at RM108nett per adult, Dinner Buffet at RM148nett per adult and Chap Goh Mei Dinner Buffet at RM148nett per adult.
  • Oriental Weekend Dinner Buffet (from 15 Feb to 04 March 2018) at RM148nett per adult.
*Children under 12 years of age enjoys a 50% discounts.

Guests can also enjoy special discount using their SPG or banking cards. For more information, please contact +6088 322 238.

For those who prefers a more private and bigger celebration, Le Méridien Kota Kinabalu also offers banquet set menus from RM1,288nett onwards for a table of 10 persons. Prosper with our flavourful cuisines including Braised Herbal Soup, Roasted Marinated Chicken Accompanied with Crackers, Braised Double Mushrooms, Broccoli and Kwe Fei Abalone, Wok Fried Prawns with Fragrant Oats and many more. Discover more at +0688 322 215.

To mark the occasion, there will be a Lion Dance Showcase by Yick Nam Lion Dance on the first day of Chinese New Year (16 Feb 2018) at the lobby of the hotel at 12.00.

Please visit lemeridienkotakinabalu.com or follow us on social media - INSTAGRAM & FACEBOOK

Hotel Location
Le Méridien Kota Kinabalu
Jalan Tun Fuad Stephens
Sinsuran, 88000 Kota Kinabalu
Sabah, Malaysia. 




Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang