Bercutilah kita - Mia - Memories of Mine

Latest

Friday, September 9, 2016

Bercutilah kita

Assalamualaikum

Hujan lebat pagi ni di Kota Kinabalu ... alhamdulillah hujan rahmat di pagi jumaat.

Selalu kalau hari hujan, pagi-pagi memang terasa malas nak bangkit dari tidur tapi hari ni aku bersemangat 🙌
Hehe maklumlah hari ni last kerja sebelum cuti seminggu minggu depan. Cuti raya haji sambung cuti sekolah katanya 😉

Korang balik kampung ke raya haji ni? Aku of cozlah balik kampung aku, hubby suka balik kat sana .. aku mengikut ja hehe
Bukan aku yang paksa tau 😅

Ok lerr .. cerita pasal cuti ni aku memang semangat. Nak tulis lagi tapi rasanya stop dulu. Nanti tak terbuat kerja-kerja yang menimbun. 


Ewah-ewah bukan main korang bertiga santai ye. Bincang hal-hal negara ke?


Note : baki cempedak modal RM30 tu dah selamat semuanya ku simpan dalam freezer. Terima kasihlah kat Kak Zakie bagi idea tu. Kalau tak sia-sia terbuang tak termakan 😅


5 comments:

  1. Kakak tak balik kg Mia sebab semua akan berkumpul di rumah kakak. Apa lagi bapak dah tak ada.

    Tengok buah hati Mia yg tiga tu suka kan. Nampak mereka akrab.

    Oklah tu dah simpan bila-bila nak dah boleh goreng cempedaknya:)

    ReplyDelete
  2. Wahhhhh best nyerrrrr...! sama la sini hujan sampai malas nak pegi keje..kekeke..

    ReplyDelete
  3. Seronok nengok bebudak 3 org tu berendam sama2. Yang mcm ni tinggal kenangan ja untuk SB..anak2 lain dah besar tinggal sorang kecik sja lagi takda geng :)

    ReplyDelete
  4. Seronok pulak tengok diaorang bertiga dlm kolam tu Mia, entah apalah yg diceritakan adik beradik tu.
    Tempat dia pun redupkan...

    Hihi....pandai membodek nampak....asyik balik kg dia je

    ReplyDelete
  5. Seronok pulak tengok diaorang bertiga dlm kolam tu Mia, entah apalah yg diceritakan adik beradik tu.
    Tempat dia pun redupkan...

    Hihi....pandai membodek nampak....asyik balik kg dia je

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!