Jalan-Jalan Check In Sabah! - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, September 15, 2014

Jalan-Jalan Check In Sabah!

Assalamualaikum

Korang memang perasan kan, aku dan hubby sangat suka berjalan-jalan dan check in di resort/hotel/homestay yang kami rasa menarik. Hampir kesemua kisah cuti kami sekeluarga, aku kongsikan di blog ni. Walaupun hanya sekitar Kota Kinabalu dan ada juga yang di luar Kota Kinabalu (tapi tak lah jauh sangat), sudah cukup menggembirakan kami sekeluarga. 

Aku perasan juga, ada yang bertanyakan di mana lokasi tempat kami pergi tu, macam mana nak pergi ke situ, apa yang menarik di situ. 
So aku buatlah satu Page khas untuk memudahkan korang membaca balik post-post yang lalu. 

Harapnya lepas korang baca post2 tu semua, ianya dapat membantu korang bila melawat atau datang ke Sabah nanti :D

Selamat membaca !
























9 comments:

  1. Bagus Mia. Mana tahu satu hari kakak memerlukannya kakak akan surf sini..

    ReplyDelete
  2. great job mia...nnt2 boleh refer bila nk g berjalan Sabah..

    ReplyDelete
  3. wahh bagus bagus, senang keje ku nanti nak selak ke sana ;)

    ReplyDelete
  4. senang lah dah ada ni kak mia,taklah pening kepala nak cari

    ReplyDelete
  5. Tak tau lah bila boleh samoai sabah.

    ReplyDelete
  6. senang nak baca kalo one day nk gi sana
    .leh jd rujukan

    ReplyDelete
  7. bagus2..cn mmg suka bercuti ke sabah, mayb thn dpn nk teman encik suami memancing dekat sandakan ;)

    ReplyDelete
  8. Wah dahsyatnyaaaaaaaa..... Nampak tak...nampak tak.... dah semakin glam gamaknya hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!