Skip to main content

The New Herbal-Essences : Japan Series

Assalamualaikum

Salam sabtu semua!

Tercari-cari shampoo yang sesuai dengan rambut anda? Rambut yang lembut dan berbau wangi sentiasa terutama mereka yang mengenakan tudung. Memperkenalkan New Herbal-Essences : Japan Series 




Meniti beratkan aroma dan struktur rambut yang cantik, Herbal Essences memperkenalkan 2 jenis syampoo yang berbeza, Smooth Series untuk rambut yang agak kering dan tidak terurus, manakala Moisture Series untuk yang mengalami rambut rosak. 

Untuk mengekalkan haruman sepanjang hari, syampoo ini didatangkan dengan jenis haruman, Sweet and gentle rose dan juga Soft and creamy floral. Kedua-duaanya berasakan bunga-bungaan yang berbau segar dan semulajadi.

Nak tahu lebih lanjut lagi mengenai syampoo ni, klik je link kat bawah ni :D



Psssttt, untuk para Nuffnangers2 di luar sana, ada yang menarik menanti anda. Ada hadiah menarik bagi mereka yang sangat sukakan make up, fesyen dan juga hairstyles. Nak info lebih lanjut, jom terjah kat sini











Comments

  1. cpuv dari nuffnang...sy pun dapat jugak..hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Syampoo ni mmg wangi...pernah guna yang dulu...:D

      Delete
  3. Replies
    1. cubalah...mesti lepas ni rambut tambah wangi dan berseri2...hehehe

      Delete
  4. akak pernah guna shampoo prodak Herbal-Essences ni mia tapi versi yg lama tu ala yg jernih jer..memang wangi sangat..ohh ni versi baru eah mia ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kak...pernah guna yang versi lama tu...mmg wangi...
      Yang ni versi baru herbal-essences :D

      Delete
  5. Replies
    1. Cuba jgn x cuba CN....herbal essences mmg wangi syampoo dia.. :-)

      Delete
  6. ooo..mo cuba jg lah nti ni Mia..
    :)

    ReplyDelete
  7. wah wah wah...macam duta gitu (mmg la kan).
    I suka herbal essence ni sebab bau dia, best.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc