Skip to main content

The New Herbal-Essences : Japan Series

Assalamualaikum

Salam sabtu semua!

Tercari-cari shampoo yang sesuai dengan rambut anda? Rambut yang lembut dan berbau wangi sentiasa terutama mereka yang mengenakan tudung. Memperkenalkan New Herbal-Essences : Japan Series 




Meniti beratkan aroma dan struktur rambut yang cantik, Herbal Essences memperkenalkan 2 jenis syampoo yang berbeza, Smooth Series untuk rambut yang agak kering dan tidak terurus, manakala Moisture Series untuk yang mengalami rambut rosak. 

Untuk mengekalkan haruman sepanjang hari, syampoo ini didatangkan dengan jenis haruman, Sweet and gentle rose dan juga Soft and creamy floral. Kedua-duaanya berasakan bunga-bungaan yang berbau segar dan semulajadi.

Nak tahu lebih lanjut lagi mengenai syampoo ni, klik je link kat bawah ni :D



Psssttt, untuk para Nuffnangers2 di luar sana, ada yang menarik menanti anda. Ada hadiah menarik bagi mereka yang sangat sukakan make up, fesyen dan juga hairstyles. Nak info lebih lanjut, jom terjah kat sini











Comments

  1. cpuv dari nuffnang...sy pun dapat jugak..hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Syampoo ni mmg wangi...pernah guna yang dulu...:D

      Delete
  3. Replies
    1. cubalah...mesti lepas ni rambut tambah wangi dan berseri2...hehehe

      Delete
  4. akak pernah guna shampoo prodak Herbal-Essences ni mia tapi versi yg lama tu ala yg jernih jer..memang wangi sangat..ohh ni versi baru eah mia ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kak...pernah guna yang versi lama tu...mmg wangi...
      Yang ni versi baru herbal-essences :D

      Delete
  5. Replies
    1. Cuba jgn x cuba CN....herbal essences mmg wangi syampoo dia.. :-)

      Delete
  6. ooo..mo cuba jg lah nti ni Mia..
    :)

    ReplyDelete
  7. wah wah wah...macam duta gitu (mmg la kan).
    I suka herbal essence ni sebab bau dia, best.

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa