The New Herbal-Essences : Japan Series - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, March 15, 2014

The New Herbal-Essences : Japan Series

Assalamualaikum

Salam sabtu semua!

Tercari-cari shampoo yang sesuai dengan rambut anda? Rambut yang lembut dan berbau wangi sentiasa terutama mereka yang mengenakan tudung. Memperkenalkan New Herbal-Essences : Japan Series 




Meniti beratkan aroma dan struktur rambut yang cantik, Herbal Essences memperkenalkan 2 jenis syampoo yang berbeza, Smooth Series untuk rambut yang agak kering dan tidak terurus, manakala Moisture Series untuk yang mengalami rambut rosak. 

Untuk mengekalkan haruman sepanjang hari, syampoo ini didatangkan dengan jenis haruman, Sweet and gentle rose dan juga Soft and creamy floral. Kedua-duaanya berasakan bunga-bungaan yang berbau segar dan semulajadi.

Nak tahu lebih lanjut lagi mengenai syampoo ni, klik je link kat bawah ni :D



Psssttt, untuk para Nuffnangers2 di luar sana, ada yang menarik menanti anda. Ada hadiah menarik bagi mereka yang sangat sukakan make up, fesyen dan juga hairstyles. Nak info lebih lanjut, jom terjah kat sini











12 comments:

  1. cpuv dari nuffnang...sy pun dapat jugak..hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Syampoo ni mmg wangi...pernah guna yang dulu...:D

      Delete
  3. Replies
    1. cubalah...mesti lepas ni rambut tambah wangi dan berseri2...hehehe

      Delete
  4. akak pernah guna shampoo prodak Herbal-Essences ni mia tapi versi yg lama tu ala yg jernih jer..memang wangi sangat..ohh ni versi baru eah mia ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kak...pernah guna yang versi lama tu...mmg wangi...
      Yang ni versi baru herbal-essences :D

      Delete
  5. Replies
    1. Cuba jgn x cuba CN....herbal essences mmg wangi syampoo dia.. :-)

      Delete
  6. wah wah wah...macam duta gitu (mmg la kan).
    I suka herbal essence ni sebab bau dia, best.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!