Doa untuk MH370 - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, March 10, 2014

Doa untuk MH370

Assalamualaikum

Minggu ni rasanya semua memang tak ada mood.
Kita masih lagi tertunggu-tunggu berita nasib Kapal Terbang MAS yang hilang semasa dalam perjalanan menuju ke Beijing pagi sabtu lepas. 

Semoga berita baik yang akan kita terima walaupun sudah memasuki hari yang ke-3. Harapan memang agak tipis tapi terus berdoa untuk mereka yang berada dalam kapal tersebut.


Sumber : Facebook


Note : Banyak versi berita yang kita terima melalui media sosial mengenai kehilangan MH370. Diharap mereka yang menyebarkan berita yang tidak sah ini, hentikanlah. Hormatilah perasaan keluarga mereka yang sekarang ini sedang kerisauan menanti anak, mak, bapa, kakak, abang mereka yang berada di dalam kapal itu. Jangan tambahkan lagi kesedihan mereka.
Kepada rakan-rakan blogger, jangan sebarkan berita yang belum pasti kesahihannya semata2 untuk meraih pengunjung.




8 comments:

  1. Doakan yang terbaik untuk pesawat MH370...Allah maha mengetahui segalanya...Sedih betul dengan kejadian besar ni..

    ReplyDelete
  2. Meruntun hati kita semua sekarang ni.
    Mohon Allah berikan petunjukNya Mia..

    ReplyDelete
  3. Sama² kita berdoa. Tak perlu lah nak menjadi keyboard warrior.

    ReplyDelete
  4. Betul..walaupun takde saudara terdekat terlibat tp hati terasa dekat dgn mereka semua.Mood nk bergembira pun hilang mengenangkan nasib penumpang,crew dan keluarga mereka.
    Semoga usaha mencari dipermudahkan Allah.Amin

    ReplyDelete
  5. betu tu kak mia..kita doakan jak lah semoga ada berita gembira menyusul nanti

    ReplyDelete
  6. Betul tu Mia.. doakan yg terbaik buat MH370... moga ada keajaiban bakal berlaku...semuanya ketentuan Allah...

    ReplyDelete
  7. Sama-sama berdoa untuk MH370 ini. Harap-harap dapat dijumpai dengan selamat.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!