Santai macam Damia - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, February 8, 2014

Santai macam Damia


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!








~~~ Nama aku Damia. Budak perempuan umur 2 tahun lebih. Bulan 10 tahun ni baru genap umur 3 tahun. Birthday kita sama bulan dengan Umi dan Baba tau. Best sebab boleh sambut birthday dengan dorang. Aku suka hari sabtu dan ahad sebab tak payah pegi taska, aku boleh santai-santai tengok rancangan kartun kesukaan ku. Bangun pagi, Umi mandikan, bagi minum susu dan makan roti bakar. Lepas tu aku boleh lepak2 depan tv. Tak payah buat apa2 sebab aku masih kecik lagi. Biar Umi buat semua...hehe Tapi Damia janji nanti besar, Damia akan tolong Umi buat keja....best kan santai-santai cam Damia ~~~ 



Motif  Entri : Jeles dengan budak kecik ni yang relaks habis di hujung minggu...kihkihkih




6 comments:

  1. telatah anak comel....salam hujung minggu.

    ReplyDelete
  2. Santai habis damia ne...goyang kaki je lah damia hujung minggu ne kan...hihiih

    ReplyDelete
  3. memang santai habis. hahaha kesian kehidupan dorang ni kan, penat bersantai (juga jeles) hehehe

    ReplyDelete
  4. aloo comelnya .gambar tersebut pun cantik

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  5. Baiknya damia ni..diam santai je tengok TV di hujung minggu tak payah pergi taska kan :)

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!