Skip to main content

Minggu Makan Coklat!

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia!

Minggu ni makan coklat je lah......banyak dapat coklat dari rakan-rakan yang pegi Labuan hari sabtu lepas.

Actually, opis tempat aku keja ada family day untuk staff dan agent cawangan KK. Tapi aku tak dapat join sebab nak raya haji kan. Tambah-tambah lagi anak-anak takde orang nak jaga sebab stay satu malam di Labuan tu kan.
So tak dapat pegi, bukan rezeki kali ni nak ke Labuan. huhu

Tapi kan balik opis je hari ni, dapat banyak coklat. Besar2 lagi tu. Isnin lepas pun dapat coklat dari satu agent ni....belum abis makan, masih banyak baki dalam esbok.

Anak-anak aku confirm seronoklah tengo coklat bertimbun dalam esbok.....termasuklah hubby aku tu, seorang penggemar coklat tegar uuppsss bocor rahsia hehe


Comments

  1. erm...sedapnya suke gak makan coklat ni

    ReplyDelete
  2. samala mia, su pun suka coklat ;)

    ReplyDelete
  3. My feveret too.

    Blog dah tak kena blocked lagi ke babe ☺☺

    ReplyDelete
  4. owhhhh cekelat... dap nyer...

    ReplyDelete
  5. Oh sedapnyer mia..tambah2 dpt free lak tuh..:)

    ReplyDelete
  6. uih..bestnya mia.Tu mmg bende wajib ada dlm esbok.Takde kalu rasa janggal je.Sedapnyeee

    ReplyDelete
  7. uih..bestnya mia.Tu mmg bende wajib ada dlm esbok.Takde kalu rasa janggal je.Sedapnyeee

    ReplyDelete
  8. jarang jumpa perisa 'french vanilla' tu

    ReplyDelete
  9. bess nye. Org ckp coklat Labuan murah sangat2 sbb xde tax. Btol ke?

    ReplyDelete
  10. minggu ni semua org naik berat gara2 mkn coklat! hehehe

    ReplyDelete
  11. Okj bukan penggemar coklat tapi makan le kalau dah ada hehe....nedti cepat je habiskan tu Mia

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa