Wordless Wednesday # 35 - Mia Kassim

Latest

BANNER 728X90

Wednesday, September 11, 2013

Wordless Wednesday # 35

Assalamualaikum

Pagi yang basah di Kota Kinabalu ni. So kita ber WW lah macam biasa ye..(^_^)











Best kan bila kita bangun dari tidur, buka tingkap dan melihat pemandangan macam ni.....terasa nikmat sangat.......sangat bersyukur dengan ciptaanNya

11 comments:

  1. Nyaman nya tgk gambar ni Mia..mmg best klu bangun pagi tgk mcm ni...:)

    ReplyDelete
  2. Mesti dari bedekan kamera en hubby mia ni kan.
    Cantik sangat dan terasa nyaman dan damai

    ReplyDelete
  3. Memang best dan damai rasanyakan Mia....jauh dari kesibukan kota huhu

    ReplyDelete
  4. sangat2 mendamaikan rasa.. dengan bunyi alam yang jauh dari hiruk pikuk kota..

    ReplyDelete
  5. teringat kampung halaman pulak lah...bila tgk gambar ni

    ReplyDelete
  6. tengok gambar nie terasa macam malas nak bangun lak tido..nyaman gitu..heheh

    ReplyDelete
  7. Cantikkkkkkkkkkkk. Memang kalau dapat tengok view macam ni hari2, everyday terasa macam ada new life.

    ReplyDelete
  8. Cantik lah gambar2 ni nok. Sejuk jer mata memandang. Rindu suasana kampung.

    ReplyDelete
  9. Cantiknyaaaa pemandanagan kat sini.. Allahuakbar

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!