Groupon : Cafe Oriental - Mia Kassim

Latest

BANNER 728X90

Tuesday, August 27, 2013

Groupon : Cafe Oriental

Assalamualaikum

Masih cerita hujung minggu yang lepas. Aku sefamily pegi lunch lah kononnya di Cafe Oriental, Sabah Oriental Hotel. Kita orang datang jak dan makan sebab ada kawan yang baik hati belanja makan guna Groupon Voucher tu....terima kasih lah bebanyak yang kawanku yang sudi membelanja tu, semoga rezeki ko bertambah2 ye.
Kiranya aku dah book sabtu tu tapi takut tak sempat pegi sebab kitaorang pegi Nissan program tu kan. Lagipun kat majlis Nissan tu ada makan2 so mesti dah kenyang. So kami tunda ke hari ahad.


Antara menu utama hari tu, Lamb Chop dan Yin Yang Chicken (macam nasi ayam jak, tapi ayam dia sedap, manis2 madu dan rangup). Ada salad dan sup untuk pembuka selera, banana with fresh cream dan buah2an segar untuk pencuci mulut. Semua sekali kos makan untuk 4 orang dalam RM 240.00 ..... erkkk mahalnya walaupun dah di Groupon kan.... 



Shumi dan Shamzi sebelum makan.  



Kamera dan Baba tak boleh dipisahkan....huhu 



 Shumi posing lagi sebelum makan....



Damia dan buah cerinya.....bukannya dia makan pun, cuma dia tertarik dengan kaler ceri tu, merah menyala.




Ok dah abiss cerita hujung minggu...................................................TaTa ! 

10 comments:

  1. wah..kira acara makan2 dihujung minggu lah ni kan Mia...hehe..sedap2 jak tgk makanan nya tu..;)

    ReplyDelete
  2. bestnya.. lama da x makan lamb chop ehehe

    ReplyDelete
  3. Kalau tak ada coupon lagilah mahal Mia.
    Standard harga hotel memang macam itulah kan..

    ReplyDelete
  4. Salam..wah mahal juga kan walau da ada coupon tu kan..yg penting sedap..lamb chop tu sdap

    ReplyDelete
  5. Waa...sedapnya...makan kat hotel ya Mia...huhu..

    ReplyDelete
  6. Sedap tu....entah bila dapat makan hotel....sayang pulak nk keluar duit sendiri makan mahal mahal

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!