BE - Rezeki awal bulan Julai - Mia Kassim

Latest

BANNER 728X90

Monday, July 8, 2013

BE - Rezeki awal bulan Julai

Assalamualaikum

Sedar tak sedar dah abiss 6 bulan kita di tahun 2013
Aku masih ada semangat berblog sampai sekarang....chaiyo chaiyo
En.Nuffnang pulak masih bermurah hati tempekkan iklan di blog yang tak seberapa ini.....syukur alhamdulillah, rezeki nak masuk bulan Ramadhan...
Hasil BE tu semua, tinggal nak tunggu di cash out lagi....tapi masih dapat bersabar...hehe (tergugat juga iman nampak cek nuffnang si fiza hari tu di Facebook)...





Note : Nuffnang cuma sampingan, apa yang penting aku amat gembira bila berblog, dapat ramai kawan walaupun belum pernah bersua muka... (^_^)


11 comments:

  1. Alhamdulillah Mia, semoga dimurahkan rezeki lagi, Farah tumpang happy...

    ReplyDelete
  2. waaa.. untung laa.. saya x pernah dpt pun.. nak letak iklan kat atas pun xreti.. hehe

    ReplyDelete
  3. wah bnyak tu kak mia..tahniah..:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah .. rezeki dik ;)
    akk x dpt2 layiee bE nie huhu

    ReplyDelete
  5. Berderet tu. Masyukkkkk...Tergugat iman tgk cheque tu yer mia ☺☺

    ReplyDelete
  6. blehla kongsi tips nk dpt be nuffnang ehehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!