Syura Juara MasterChef Selebriti Malaysia 2 - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, June 26, 2013

Syura Juara MasterChef Selebriti Malaysia 2

Assalamualaikum

Lambat bersiaran hari ni disebabkan oleh kesibukkan yang melanda.....
Semalam tengo MasterChef Selebriti ke ? Semua dah tahu sapa yang menang kan...Tahniah untuk Syura !

Sumber : Google
Dah rezeki Syura kan....kepada peserta yang lain juga diucapkan tahniah sebab dapat kongsikan resepi dorang kat para penonton....aku memang follow rancangan ni sebab suka tengo dorang masak2 kat dapur tu....



Note : sejak tengo MasterChef ni, aku kalau kat dapur jadi teliti sedikit....mesti hidangkan masakan yang paling sedap dan kreatiflah konon...jurinya hubby dan anak-anak...Shamzi siap puji lagi masakan Umi yang palinnnnggg sedap di dunia...terharu aku tau (^_^)




12 comments:

  1. semalam buat entri pasal ni... lepas tu ramai yang dah bagi jawapan bocor yang syura menang...he he he...apa2 pun tahniah buat syura...anak2 syura tu comel2... baru first time Farah dapat tengok anak2 syura.... sebab before this x pernah rasanya stumble upon dia expose kat media... or mungkin ada tapi farah yang tak perasan...

    ReplyDelete
  2. Tahniahhhh syura....weeeee mmg hubby yg akan puji isteri air tgn masakan isteri sudah tentunya sedapppp

    ReplyDelete
  3. tahniah syura...memg suke tgk syura nih.low profile

    ReplyDelete
  4. Bagus juga Syura menang - kakak suka tengok anak-anak dia yg 3 org tu Mia.
    Rezeki keluarga dia.

    ReplyDelete
  5. hehehe...semestinya air tgn mak itu yg plg sedap :)

    ReplyDelete
  6. Tak tgk pon. Tahniah buat syura.

    ReplyDelete
  7. tahniah syura..tahniah jgk kt penyokong dia kan..hehehehe

    ReplyDelete
  8. KY jarang tengok, kalau tak ada cerita sangat baru tengok haaaa...

    masakkan ibu memang paling sedap, mana boleh lawan kan? heeee

    ReplyDelete
  9. hehe...OKje pun suka gak Mia tgk Masterchef ni...Tp mmg ingat si celina yg menang!

    ReplyDelete
  10. COngrats to Syura, rezeki dia. I tengok few episodes jer, pastu malas nak tunggu orang upload dah hehe.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!