Skip to main content

Hero kecil


Assalamualaikum


 
Hari ni tidak berapa sihat......mukus dari hidung asyik nak meleleh jak, nak taip panjang2 pun tak selesa......Jadi layan jak lah foto hero-hero kecil ku yang berdua ni yek.....





 





 


 




Kalau di suruh eksen gambar, memang satu kepala..... (^_^)





opppss yang ni bukan hero tapi putri ku yang seorang sedang bercanda di tepian pantai katanya......

Comments

  1. cantiknyaaa pic yang ketiga tuuu. :)

    ReplyDelete
  2. senang kalo suru bergambar dorng ni kan mia..:)

    ReplyDelete
  3. Kakak lebih suka lihat gambar-gambar anak-anak macam ini Mia. Macam jadi terapi pagi - mood jadi baik tau kakak bila tengok gambar budak-budak comel:) suka..

    ReplyDelete
  4. Akrab betul kan hero yg berdua tu..yg heroin pun pandai jgk bergajay didepan camera...heheh

    ReplyDelete
  5. ada2 saja mimik muka putri ko kan.. kiut! hehehee

    ReplyDelete
  6. Hero2 kecil yang hensem...
    Putri bercanda di tepian pantai ya.. kena tinggal sama abg2 kah ni?? :)

    ReplyDelete
  7. as salam..BW...hehehe..same tajuk n3... even content berbeza..nice pic...

    ReplyDelete
  8. semoga cepat sembuh..andu bah cute2 anakmu..done klik2

    ReplyDelete
  9. Seronokkan tengok mereka semakin membesar..... sat lagi dah jadi anak bujang dan anak dara!

    ReplyDelete
  10. cantiknya ...kat mana tu? teringat pulak resort kat kundasang tengok gambar2 ni :)

    ReplyDelete
  11. Nice photo kak....
    AJ sukalah tengok gambar2 kat blog akak... =D

    ReplyDelete
  12. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

    Terima kasih.
    ~Hijab valley~
    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. hero hero yang handsome... eeiii Damia suka benor tunjuk gigi kakak tua tinggal dua dia tu yer. geram tul nengok.

    ReplyDelete
  14. Hero hero yang comel. Moga cepat sembuh ya..

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a