Foto minggu lalu - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, March 9, 2013

Foto minggu lalu

Assalamualaikum


Tiba-tiba dilanda kekeringan idea so layan je lah foto2 yang disnap minggu lalu




Birthday Cake Shumi yang ditempah khas dari Kota Marudu......kawan kakak yang buatkan sebab sedap....hampir semua birthday cake anak2 sebelum ni tempah kat dia....




Masjid Universiti Malaysia Sabah.....




Pemandangan tepi Masjid UMS....boleh nampak bangunan 1 Borneo di hujung sana.....



Yang ni snap 2 minggu yang lalu.....tapi nak post jugak.....ni aksi spontan Damia, katanya nak tido dengan geng2 mickey mouse.....

17 comments:

  1. Moist cakeeee. Nyum222. Berapa ringgit tu

    ReplyDelete
  2. SEdap nya kek!... Pic Damia tu so cute..hehe..mo tidur sama mickey mouse kah?? abg Pa'e plak sibuk dgn ultraman nya...hehe:)

    ReplyDelete
  3. Sedapnyer kek tu. I love sabah for its view. Serious rasa lain sangat udara di sabah berbanding west. Maybe sana still banyak hijau2 kot. Rindunya Sabah.

    ReplyDelete
  4. Waa...Sedap oo tu Cake....Cake coklat kah tu Mia..

    ReplyDelete
  5. cantik kek,..juga masjid tuu..view yg nyaman mg borneo kembali aman..wah damia tido ngan miky yew

    ReplyDelete
  6. lamanya akak tak buat kek, nampak gayanya pasni kena beli bahan2nya standby kat umah, idok le tiap2 minggu beli ntuk anak2

    ReplyDelete
  7. MENARIK KEK TU
    CANTIKNYA SABAH..HUHUHU

    ReplyDelete
  8. sedap tengok kek tu..cantik pula kan ambil pic dr masjid tu..

    ReplyDelete
  9. Lawa kek tu....
    Cantik tulisannya

    ReplyDelete
  10. malam2 teringin pulak nak makan kek ..ish mana nak cari ni

    ReplyDelete
  11. sedapnya kek tu.
    gambar masjid tu pun cantik

    ReplyDelete
  12. shumi dah sihat dah Mia?...come je si damia baring sebelah Mickey!hehe

    ReplyDelete
  13. Hi Miss Mia Kassim,

    Salam,
    I am Amanda Fong, a creative designer of an Education Magazine, I would like to ask your permission to publish your photos of UMS, may I credit you in my magazine. May I have your email for further contact?


    Sincerely,
    Amanda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Amanda,

      Sorry just noticed your message. I think its ok for me as long as you put the source.
      You may contact me at salmiahdz@yahoo.com

      Delete

Komen seikhlas hati ... Thanks!