Skip to main content

TAG again by Nc....

I miss somebody right now.
I love vacation.
I bake a cake.
I do not watch TV these days.
I wear glasses or contact lenses.
I love to play video games.
I am married.
I have tried marijuana.
I still love with my ex-boyfriend/girlfriend.
I have been in a threesome.
I believe honesty is usually the best policy.
I have changed mentally over the last year.
I carry my knife/razor everywhere with me.I curse.
I’m totally smart.
I’ve broken someone’s bones.
I’m paranoid sometimes.
I would get plastic surgery if it were 100% safe, free of cost,and scar-free.
I need money right now.
I love sushi.
I talk really, really fast.
I am a millionaire.
I have long hair.
I have lost money in Las Vegas.(I wish to be there..LOL )
I have at least one sibling.
I have worn fake hair/fingernails/eyelashes in the past.
I couldn’t survive without Caller ID.
I like the way I look.
I am usually pessimistic.
I have a lot of mood swings.
I have a hidden talent.
I have a lot of friends.
I am currently single.
I have pecked someone of the same sex.
I enjoy talking on the phone.
I practically live in sweatpants or PJ pants.
I love to shop.Enjoy window shopping.
I would rather shop than eat.
I don't hate anyone.
I am a pretty good dancer.
I love sex.
I have a cell phone.
I believe in God.
I watch MTV on a daily basis.
I have passed out drunk in the past 6 months.
I’ve rejected someone before.
I want to have children in the future.
I have changed a diaper before.
I’ve called the cops on a friend before.
I am not allergic to anything.
I have a lot to learn.
I’m shy around members of the opposite sex.
I have made a move on a friend’s significant other or crush in the past.
I have tried alcohol before.
I own the South Park movie.
I would die for my best friend.
I love to chat (YM/MSN/etc..)
I think that Pizza Hut has the best pizza.
I have used my sexuality to advance my career.
I love Michael Jackson, scandals and all.
Halloween is awesome because you get free candy.
I watch Spongebob Squarepants and I like it.
I am happy at this moment.
I’m obsessed with girls.
I’m obsessed with boys.
I tie my shoelaces differently from anyone I’ve ever met.
I study for tests most of the time.
I am comfortable with who I am right now.
I have more than just my ears pierced.
I walk barefoot wherever I can.
I have jumped off a bridge.
I love sea turtles.
I spend ridiculous money on makeup.
Plan on achieving a major goal/dream.
I’m proficient in a musical instrument.
I worked at McDonald’s restaurant.
I hate office jobs.
I love sci-fi movies.
I went college out of state.
I like sausages.
I love kisses.
I fall for the worst people.
I can’t live without black eyeliner.
I don’t know why the hell I just did this stupid thing.
I usually like covers better than originals.
I can move my tongue in waves, much like a snake’s slither.
I have ridden/owned a horse.
I still have every journal I’ve written in.
I can’t stick to a diet.
I talk in my sleep.
I wear a toe ring.
I can’t stand at LEAST one person that I work with.
I am a caffeine junkie.
I feel sad sometimes.
I’m an artist.
I only clean my room when necessary.
I am an adrenaline junkie.
I love being happy.
I am on diet.

Comments

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa