Skip to main content

Promenade Hotel fetes Orphans (Kids) from Rumah Anak Yatim (RAY) Tambunan and Members of the Media

Assalamualaikum .. 18th May 2018. Kota Kinabalu, Sabah. Promenade Hotel Kota Kinabalu recently shared the spirit of Ramadan in a heartwarming "Majlis Berbuka Puasa Bersama Kanak-Kanak Rumah Anak Yatim Tambunan dan Media" at Promenade Café. The event was attended by members from the Media fraternity and 24 kids from RAY - an orphanage home in Tambunan - whose 1 night stay with Buffet Sahur were hosted by Promenade Hotel Kota Kinabalu.


Earlier, the kids from RAY went for a comprehensive Hotel Educational Tour with an objective to spur their interest in joining the hospitality industry once they are out in the workforce. The brief tour, prior to their official check-in to their assigned rooms, saw Front Office, Main Kitchen, Security, Engineering, Housekeeping, Pastry and Promenade Club Floor/Lounge.



Come to sungkai time at Promenade Café, smiles were apparent as tummies were gradually full with warm, scrumptious food while joyful chatter filled the air as everyone mingled around.




Besides enjoying their stay at Promenade Hotel Kota Kinabalu, the evening saw kids of RAY receiving a jar of cheerful Rainbow Cookies and 'Duit Raya' from Promenade Hotel Kota Kinabalu, which were presented by Ms.Anita Chung, Group Director of Sales & Marketing and Mr.Hafizan Wong, General Manager respectively.





At promenade Hotel Kota Kinabalu, the hotel's team of Master Chefs cooked up a storm by preparing a lavish spread for the evening at Promenade Café. 

Image from curiostraveller.com

Besides the popular Whole Roast Lamb, our popular Buffet Sungkai continues at Promenade Café with over 200 lavish Ramadan dishes on top of the existing International Buffet Dinner spread at RM138 per person featuring Celebrity Chef Ismail's 17 Signature Dishes (which will be officially revealed by Celebrity Chef Ismail Ahmad himself on Monday, 21st May 2018) alongside with Promenade Café's very own Signature Drink - Coconut Milkshake and Signature Dishes - 'Ekor Asam Pedas ala Promenade', ' Udang Masak Sambal Petai, 'Kari Kepala Ikan' - by Malay Sous Chef Mohd. Firdaus Abdullah. 


Image from curiostraveller.com
For patron's convenience, 'Solat Sunat Terawih' service is made available every evening in Teratai Room at the 2nd Floor of the hotel. 

According to Mr. Hafizan Wong, the hotel's Halal Dynasty Chinese Restaurant is also serving a choice of Sungkai Set Menu at RM68nett per person for a minimum of 5 persons and above or diners can opt to order from the ala carte. For those intending to have a hearty breakfast before the start of each day's fast, Buffet Sahur is available from 12midnight - 4.30am at RM50 per person at Promenade Café.

Premium Ramadan Desserts are back this year by popular demand. They are available throughout the month of Ramadan for takeaway or dine-in from 10.30am to 10.30pm at the Deli Corner.

If you're planning Iftar Ramadan, Sahur or Hari Raya gatherings, just let us handle the catering while you entertain your families and friends at the hotel, your office or in the comfort of your own home. For details, call Catering Hotline at Tel: 088 251415 or email: sales@promenade.com.my



Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang