Skip to main content

‘Jom Makan’ At Hilton Kota Kinabalu

Assalamualaikum | SABAH, Malaysia – 4 May 2018 – Celebrate the month of Ramadan with Hilton Kota Kinabalu in its ‘Jom Makan’ Iftar buffet dining from 17 May until 14 June 2018 at Urban Kitchen.


Break-fast with plentiful array of local and international selections such as chicken in spicy tomato sauce, chicken and beef satay and the signature dishes; the venison ‘rendang’ and spicy-sour lamb shank in its traditional Malay section while the Indian section features the highly sought after ‘murgh makhani’, ‘paneer kadai’ and lamb ‘saagwala’.





Popular selections in the Chinese section include Shanghai shrimp and seafood dumplings, hot and sour Szechuan soup, ‘loh mai kai’, roasted barbecue chicken and sesame roasted duck.
The main attractions throughout the fasting month are the grilled selections such as the roasted beef prime ribs on the bone, barbecued marinated beef spare ribs including Middle Eastern favourites such as whole lamb on spit, ‘baklava’ assortment and ‘om ali’.


Emphasizing the Ramadan offer is the ‘warung balik kampung’, an outdoor stall that is set up at the hotel’s port cochere and designed to mimic a coffee shop typically found in traditional villages. Serving an array of durian themed delicacies such as the king of fruits, durian ice cream, durian fritters and others on a rotation and availability basis, the stall is aimed at providing patrons an experience akin to being in an actual hut-like establishment where they can enjoy the daily selections on display or simply relax to a glass of teh Tarik. .

The hotel’s ‘Jom Makan’ Iftar buffet is available from 6.24pm until 10.30pm at RM158 nett per adult. Children below the age of five years old eats for free while those under 12 years old enjoy 50% discount. Save more by grabbing the early bird offer available until 14 May 2018 at RM128 nett per person. For discounts on the non-early bird special price, enjoy 25% off your total bill in asingle receipt when dining in a table of 10 adults and above or 15% off when paying using selected Malaysian issued credit cards.

For further enquiries or reservations on the hotel’s Ramadan offers, please call 088 356 056 or email kotakinabalu_fnb@hilton.com


Comments

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang