Ecowell - Travel Essentials Organic Bath and Body Care series : SHOWER GEL - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, September 21, 2016

Ecowell - Travel Essentials Organic Bath and Body Care series : SHOWER GEL

Assalamualaikum

Masih lagi aku nak story pasal Ecowell Travel Bath tu. Kalau dah namanya set mandian, tentu-tentulah ada gel mandian. 

Shower Gel 50ml

Apa yang membuatkan gel mandian ni berbeza daripada gel mandian yang lain? Of cozlah ianya dibuat daripada bahan organic seperti Myrtus dan Chamomile. 

Ianya mampu menyegarkan badan terutama selepas seharian penat berjalan-jalan. Selain membersih, haruman lembut vanilla membuatkan korang relaks dan tenang. Memang best sebab saya dah cuba. 

Dimana nak beli ?? mudah saja. Korang boleh membeli secara online di





4 comments:

  1. Hi Mia Assalam.. lama sdh nda singgah d sini .. smoga sihat2 selalu .. :D

    ReplyDelete
  2. Hi Mia Assalam.. lama sdh nda singgah d sini .. smoga sihat2 selalu .. :D

    ReplyDelete
  3. Teringin juga nak try Mia...Organic kan

    ReplyDelete
  4. singgah pagi..:)
    jom join segmen nieyl..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/09/segmen-bloglist-oktober-blog.html

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!