Yang dihargai - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, October 1, 2014

Yang dihargai

Assalamualaikum

Blog ni akan sunyi sepi kalau korang tak ada ... akan menjadi blog syok sendiri sebab aku tulis, aku juga yang baca. So sangat-sangat-sangat menghargai mereka yang tak jemu berkunjung ke blog ini. (^__^)

Really appreciated it!


Orang2 yang selalu tinggalkan komen di blog ni. Korang boleh lah berkunjung ke blog mereka, pasti diterima dengan tangan terbuka gitu ... hehe
Sayang korang ketat2 ... dan juga mereka2 yang selalu singgah sebagai pembaca senyap @ silent reader. Thanks a lot!  :D



18 comments:

  1. Tahniah semua...tq jg pd mia krn sudi dtg ke blog picisan sue^^

    ReplyDelete
  2. dahsyatlah diorg semua ni sbb selalu drop komen..hehe

    ReplyDelete
  3. macam kenal jer nama2 mereka ni hehehehe.

    ReplyDelete
  4. Sama-sama kasih Mia.. saling menyokong apa salahnya...:)

    ReplyDelete
  5. Tapi kalau x byk komen pun dihargai jugak kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semestinya kak ... tak kisah byk komen ke tak ttp dihargai :D

      Delete
  6. Kalau ada msa memng kita nk juga berkunjung setiap hr ke blog member2..tp sekrng kita sibuk sikit.
    Maaf ek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah tp itulah masa terhad kan huhu... kadang2 sempat baca jak tak dpt tinggal komen ... :)

      Delete
  7. Dalam 50% jer saya kenal dari list tu... Nanti boleh berkenalan dgn lagi 50% tu... Insya Allah, sama2 rapatkan ukhwah :)

    ReplyDelete
  8. Ala..saya tak de dalam senarai..heheh..

    ReplyDelete
  9. Ada dalam senarai juga ni.. terima kasih akak. Cuma kena tambah, nak lawat kena tengok kat sebelah yang "SAYANG KORANG!" . Baru dapat klik.hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'a betul ... hehe susah update guna hp ni dik ... payah benar nak simpan link2 tu ... :D

      Delete
    2. A'a betul ... hehe susah update guna hp ni dik ... payah benar nak simpan link2 tu ... :D

      Delete
  10. Ohhhhh namaku teratas dicarta!!!!!fefeeling menang sekejap haha....

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!