Banjir kilat depan 1B, Kota Kinabalu - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, August 27, 2014

Banjir kilat depan 1B, Kota Kinabalu

Assalamualaikum

Tadi hubby telefon, jalan yang selalu kami lalu untuk balik ke rumah dah dinaiki air.

Jalan raya tenggelam, kereta tak boleh lalu dah. Hujan lebat sejak pagi tadi di KK ni, tu yang rasanya air dari parit sepanjang jalan raya tu penuh.

Dah risau ni sebab hujan tak berhenti lagi, nak ambik Shumi di sekolah lagi. Mesti Shumi basah kuyup tunggu di bus stop sekolah yang kecik jak tu huhu


Ni gambar yang dikongsi oleh rakan2 di Facebook. Jalan raya dah ditenggelami air. Heran juga pemilik kancil tu sanggup meredah air tu...huhu

Harapnya hujan reda petang ni ....




5 comments:

  1. Kalau banjir jalan pon sesak. Smoga dipermudahkan urusan ptg nih.

    ReplyDelete
  2. Wah, bleh tahan jga dlm air tu kan..sggup pmilik keta kncil tu redah banjir..huhu..

    ReplyDelete
  3. Wah beraninye kereta kancil tu amik risiko redah banjir. Smg urusan mia dipermudahkan. Amin

    ReplyDelete
  4. tulah okje tengok jugak kat TV semalam ke bila tah..... kesiannya Shumi tu Mia,.... kalau tak de guruh tak pe tapi kalau ada tu yg risau tu....
    Kadang banjir macam tu kejap jerkan sekali lalu aje

    ReplyDelete
  5. Bahaya juga macam ni. Kereta tu boleh redah air rasanya akak.

    PS: Jemput join segmen saya buat kawan-kawan.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!