Cuti sekolah dah abisss... - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, August 19, 2013

Cuti sekolah dah abisss...

Assalamualaikum

Selamat hari Isnin.....cuti2 dah abiss. Nasib baik anak2 aku tadi pagi tak liat bangun nak pegi sekolah sebab dari kemarin aku dah ingatkan dorang, hari ni mula sekolah dah. Tak mo malas2.

Sabtu dan ahad tu, aku tak pegi mana2 sebab tak berapa sihat cuma hantar mak balik ke kampung selepas 3 hari dia stay kat rumah aku di KK ni. Mata sebelah kanan bengkak, tak tahu kenapa. huhu 
Lepas balik hantar mak di kampung, terus balik ke KK sebab banyak keja kat rumah belum settle.



Damia santai di hujung minggu




Awan semasa perjalanan balik ke Kota Marudu





Note : On the way balik ke KK dari KM, ternampak kemalangan jalan raya yang melibatkan penunggang motorsikal. Ada dua orang yang terbaring di atas jalan raya yang sudah pun di tutup dengan plastik hitam polis tu. Ngeri rasanya tengo kejadian tu, sebab pertama kali aku ternampak kemalangan jalan raya yang melibatkan nyawa sampai terbawa2 ke mimpi.

7 comments:

  1. selamat bekerja kmbali kak mia..:)

    ReplyDelete
  2. Ahamdulillah shamzi dan shumi dah set mind tuk gie sekolah kan..tak lah susah sangat..damia pun kena set mind jgk nak dok umah pngasuh balikyer..:)

    ReplyDelete
  3. Saya nak ke KK raya aji ni nak jln pulau,ranau,kundasang

    ReplyDelete
  4. Sapa yg bengkak mata Mia ? Awak ke? Kena gigit ngan serangga kot....
    Nampaknya balik asallah rutin kita Mia....

    ReplyDelete
  5. back to school untuk anak2... dan kita kembali seperti biasa...

    ReplyDelete
  6. Walau dah balik sekolah tapi kira puas juga anak-anak beraya tahun ini Mia..

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!