BE dan UV - Mia - Memories of Mine

Latest

Thursday, August 15, 2013

BE dan UV

Assalamualaikum

Nak update sedikit BE dan Unique Visit aku sepanjang bercuti-cutian raya.....Walaupun blog dalam seminggu ni jarang dibuka, nasib baik en.Nuffnang masih bermurah hati tempekkan BE kat blog ni.....alhamdulillah.... semakin tak sabar aku nak cash outkan semua hasil BE tu...hehe

  





Dan Unique Visit aku pulak......dah blog tak berupdate seminggu ni, peratusan pengunjung pun jatuh mendadak......huhu
Bila update semalam jak carta dah naik balik....adat berblog kan....hehe
Lepas ni akan merajinkan diri kembali mempublish post, so korang semua rajin-rajinkanlah dan sudi-sudikanlah datang ke blog ni yek...






Ok tu jak TaTa !

10 comments:

  1. salam mia..
    mmg cuti raya traffic jatuh teruk..aku lps raya ke3 baru naik semula...

    ReplyDelete
  2. Nuffnang kat blog kakcik dah lama 'koma'...:(

    ReplyDelete
  3. hah... dah lama tak cek nuffnang.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Samelah kite...dah lame x update blog uv pun jatuh...nsib baik dpt be...

    ReplyDelete
  5. Sama le kita Mia OKje pun dapat BE gak dan pengunjung pun merudum hehe

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!