Hepi Birthday - Shamzi ! - Mia - Memories of Mine

Latest

Monday, July 1, 2013

Hepi Birthday - Shamzi !

Assalamualaikum

Semalam 30 June 2013, genap usia anak aku yang kedua, Shamzi Dzukifly yang ke-5 tahun.....Selamat hari jadi Shamzi, semoga menjadi anak yang soleh dan berguna.....amin

Sambutan harijadi ringkas jak, buat kat kampung sebab mak long Shamzi yang beria-ia sangat buat majlis ni.....terima kasih lah bebanyak untuk kakak aku seorang tu....kami sampai di kampung dia dah siap masak.....masak yang simple2 jak tapi sedap......


 

Kek Shamzi last minit tempah....Kek Blueberry Fresh Cream....walaupun rupanya tak berapa menarik tapi rasanya dia memang terbaeekkk.....sedap...murah lagi tu, sekilo RM40 ringgit jak....kalau beli kat kedai bakery biasa, setengah kilo dorang dah caj dekat RM50...rasa biasa saja pun...


Antara hidangan simple hari tu, nasi beriani, kari ayam dan sayur campur....hubby makan sampai tak tengo orang...sedap katanya...hehe




Note : belum sempat belikan hadiah untuk Shamzi....minggu lalu agak sibuk sedikit...tengah pikir apa nak belikan untuk dia ni....(^_^)


13 comments:

  1. Happy birthday anakanda Shamzi... Mia rasa tak bagaikan baru aje melahirkan tahu-tahu dah bijak dan dah 5 tahun pun.

    ReplyDelete
  2. Dah besar dahhh. Hp besday shamzi ♥

    ReplyDelete
  3. HAppy besday Shamzi...wah dh 5 thn....best yer tgk kek...meriahhh :)

    ReplyDelete
  4. Happy buffday to ur starring. starring sy bln 10 baru 5thn. next week c sumandak blow candle yg ke 3thn. Rindu pula time dorang baby. :)

    ReplyDelete
  5. Hepi besday Shamzi, moga menjadi anak yg soleh berjaya dunia & akhirat..

    ReplyDelete
  6. hepi bufday shamzi, moga jd anak yg soleh, sihat sentiasa dan berjaya dunia akhirat ye.

    ReplyDelete
  7. sampaikan ucapan buat selamat hari lahir buat Shamzi, eeemm...makanan yg sedap..suka kalau ada yg rajin buatkan haaa

    ReplyDelete
  8. Hepy Bezday Shamzi.....dah habis ke belum kek tu Mia

    ReplyDelete
  9. Hepi besday shamzi...besday shamzi sama ngan auntie lah..heheh

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!