Skip to main content

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Assalamualaikum

Bulan ni nak join segmen simple dari blog si hazwan  ni......tak kenal ?? alaaa tuan punya blog liku-liku kehidupan tu......segmen dia amatlah mudah




Ikut ja syarat2 cam di bawah ni ;-

1. Mesti followers blog dia ( dah lama dah follow...hehe)
2. Like page facebook hazwanhairy.com
3. Like page penaja I LOVE BLOGGING
4. Letak tajuk cam di atas "SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY"
5. Tempek header cam di atas juga..
6. Kemudian linkkan entry ke post entry segmen dia....


Senang kan.....dan ada satu syarat lagi (tak tulis pun takpe kata si hazwan..hehe), buatlah cerita pasal blog ni....

Saya suka blog ni sebab tuannya amatlah ramah tamah.......tu jak yang dapat tulis dasar pemalas hehe
So apalagi, mari beramai2 join....

Tarikh tutup : 25/04/2013

Comments

  1. slmt bersegmen nyer

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak sebab sudi support segmen hery ni..all the best ok ;-)

    ReplyDelete
  3. dr segmen yg sama
    good luck
    done follow

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen mia and all the best... ^_^

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...
    Diana dtg dr segmen yg sama...so, Diana dah follow & bw blog Mia...Diana harap2, lps ni kite dpt tuka2 pendapat...nnt Mia bw, tgglkan jejak & follow blog Diana k! salam ukhuwah fillah! =) wassalam

    http://puterinoralyadianazulkiffli.blogspot.com/2013/04/segmen-seminggu-blog-hazwanhairy.htm

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa