Happy CNY - Mia - Memories of Mine

Latest

Saturday, February 9, 2013

Happy CNY

Assalamualaikum

Yeh Yeh Yeh !!! cuti 4 hari.....anak dan hubby cuti seminggu sebab sekolah dorang dan buat kelas ganti hari tu...jadi dapatlah bercuti seminggu....saya tak boleh ambil extra leave sebab ramai staff chinese yang cuti......tak palah kan, bagi peluang kat dorang, hari raya nanti saya cuti puas2......hehe

Hari ni duduk kat rumah jak sebab malas nak keluar, lagipun cuaca tak mengizinkan, dari pagi tadi hujan jak.....walaupun tak lebat tapi disebabkan keadaan yang berangin sejuk membuatkan kami anak beranak lebih selesa bersantai di rumah....Saya sekarang ni dah terpikir2 apa nak dibuat cuti ni.......besok actually dah ada program.....dah dirancang sebulan yang lalu......nanti akan di share... =D

Ok besok dah ada program, ada 2 hari cuti lagi.....bukannya tak nak rehat di rumah sahaja tapi saya kan kerja, hubby pun kerja, jadi masa cuti ni sahaja dapat bawa anak berjalan2 keluar......jadi saya pun dengan cepat surf internet cari mana2 resort yang berdekatan.....cari punya cari dapatlah satu yang belum pernah pegi lagi.....dekat jak dengan area KK....harganya pun berpatutan......discuss dengan hubby sekejap, pastu terus call nak book.....Nasib baik ada bilik lagi untuk isnin ni...tu pun tinggal 1, bagi nama dan no pon dengan reservation tu...ok konpem...hari isnin ni pegi sana......di mana ? tunggu nanti akan di sharekan....hehe

Happy Holiday & CNY......... (^___^)




5 comments:

Komen seikhlas hati ... Thanks!