Skip to main content

'Tertangkap' sudah

Assalamualaikum.....
Selamat pagi !!!!! Hari tu heran napa baby wiper selalu cepat abiss....sapa yang guna ?? Jadi saya pun menyiasat sapa punya angkara ni.....
jeng jeng jeng
^
^
^
^
^
^

Oooooo di sudut2 rumah dia buat kerja ni.....

Tengo tu, siap lap2 muka lagi......


Ha'ah !!!!! kan tertangkap sudah !!!! buat muka tidak bersalah lagi tu....
*
*
*
*
*
Sekadar hiburan di pagi hari......happy blogging !!!!

Comments

  1. hahaha.. biasa la tu budak2.. anak buah sy pun camtu jugak.. hehe.. rindu diorang..

    ReplyDelete
  2. ehhhh mau dicubit si damia ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha... tu muka nda bersalah tu bikin geram kan? mau marah pun bikin ketawa. mcm girl sy. hihihhihi

    ReplyDelete
  4. buat muka dr mrh tak jadi nak mrh hehe comei

    ReplyDelete
  5. Dah tertangkap sengih mohon maaflah ye. Bijak dia nak pujuk mama dia:)

    ReplyDelete
  6. salam kenal.tudia..kan dah tertangkap.sama mcm anak sy no 2 suka main dgn wet tisu nie.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan,follow me.thanks

    ReplyDelete
  9. oooo inilah org nyeee !
    tangkap sama dia ! ekkee ;)

    sabor ajelah kan dik ..

    ReplyDelete
  10. Budak dan tisu...tak dpt dipisahkan ☺☺. bley gang ngah qahirah nih.

    ReplyDelete
  11. hahaha.. lucu anak dara ni.. dia punya kerja lah ya...budak2 suka bah main tisu kan?..sama juga tu Pa'e..hehe:)

    ReplyDelete
  12. hehe..dia nak tolong mengemas rumah tu sebenarnya.. :-)

    ReplyDelete
  13. Dia buat muka kesian bah tu..supaya tidak kena marah..biasa lah budak kan..huhhu,,

    ReplyDelete
  14. hihihi....sia pya pun slalu juga hbs bila tya ada ja alasan dia bg...

    ReplyDelete
  15. comel jer..perangai si kembar sekarang suka sorokkan barang2..x kisah la apa pun...ada sekali tu dia sorokkan telur rebus..dah 3 hari baru jumpa..now tgh cari selipar uwan dia..hilang sebelah kanan..sebelah kiri ada je...

    ReplyDelete
  16. oo..ini khoje nya ye ..kan dah kena tangkap..hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Resepi Kari Ketam Simple

Assalamualaikum. Lama tidak kongsi resepi walaupun kmia tidak lah berapa campen mo masak. Hehe Kali ni kmia kongsi resepi simple tapi sedap dan sebenarnya pertama kali kmia masak sendiri 😜 selalu tunggu mak yang masakkan saja.  Ni kira resepi campak-campak dan untuk mereka yang amatur dalam bidang masak-masak ja. Walaupun bahan-bahan simple tapi tetap mendapat pujian dari hubby dan anak-anak 🤭 Kari Ketam versi miakassimdotcom .. gitew Bahan-Bahan Ketam saiz sederhana (5 ekor) 1 kotak santan (yang kecil tu je) Bawang Merah dihiris Bawang Putih dihiris Halia dihiris Serbuk Kari Ikan (kmia guna jenama Babas) Sedikit cili giling (bagi dia pedas-pedas sikit) Asam jawa (kmia guna pes asam jawa Adabi) Daun Kari (tapi hari tu kmia masak tak ada simpan sebab tak sempat beli 😅) Tomato Bendi Garam dan Gula (secukup rasa) Minyak untuk menumis Cara Masak First2 memanglah ko kena siang ketam tu dulu. Dan pengakuan jujur 😂 ni pertama kali kmia siang