Skip to main content

'Tertangkap' sudah

Assalamualaikum.....
Selamat pagi !!!!! Hari tu heran napa baby wiper selalu cepat abiss....sapa yang guna ?? Jadi saya pun menyiasat sapa punya angkara ni.....
jeng jeng jeng
^
^
^
^
^
^

Oooooo di sudut2 rumah dia buat kerja ni.....

Tengo tu, siap lap2 muka lagi......


Ha'ah !!!!! kan tertangkap sudah !!!! buat muka tidak bersalah lagi tu....
*
*
*
*
*
Sekadar hiburan di pagi hari......happy blogging !!!!

Comments

  1. hahaha.. biasa la tu budak2.. anak buah sy pun camtu jugak.. hehe.. rindu diorang..

    ReplyDelete
  2. ehhhh mau dicubit si damia ni..hehe

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha... tu muka nda bersalah tu bikin geram kan? mau marah pun bikin ketawa. mcm girl sy. hihihhihi

    ReplyDelete
  4. buat muka dr mrh tak jadi nak mrh hehe comei

    ReplyDelete
  5. Dah tertangkap sengih mohon maaflah ye. Bijak dia nak pujuk mama dia:)

    ReplyDelete
  6. salam kenal.tudia..kan dah tertangkap.sama mcm anak sy no 2 suka main dgn wet tisu nie.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan,follow me.thanks

    ReplyDelete
  9. oooo inilah org nyeee !
    tangkap sama dia ! ekkee ;)

    sabor ajelah kan dik ..

    ReplyDelete
  10. Budak dan tisu...tak dpt dipisahkan ☺☺. bley gang ngah qahirah nih.

    ReplyDelete
  11. hahaha.. lucu anak dara ni.. dia punya kerja lah ya...budak2 suka bah main tisu kan?..sama juga tu Pa'e..hehe:)

    ReplyDelete
  12. hehe..dia nak tolong mengemas rumah tu sebenarnya.. :-)

    ReplyDelete
  13. Dia buat muka kesian bah tu..supaya tidak kena marah..biasa lah budak kan..huhhu,,

    ReplyDelete
  14. hihihi....sia pya pun slalu juga hbs bila tya ada ja alasan dia bg...

    ReplyDelete
  15. comel jer..perangai si kembar sekarang suka sorokkan barang2..x kisah la apa pun...ada sekali tu dia sorokkan telur rebus..dah 3 hari baru jumpa..now tgh cari selipar uwan dia..hilang sebelah kanan..sebelah kiri ada je...

    ReplyDelete
  16. oo..ini khoje nya ye ..kan dah kena tangkap..hihi

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen seikhlas hati ... Thanks!

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

Teh Madras

Assalamualaikum.... . Hari ni mo share minuman kegemaran my hubby yang selalu dia order kalau makan di kedai makan India....tidak lain tidak bukan Teh Madras... . . actually teh ni sama dengan teh tarik yang lain tapi yang membezakannya, susu cair digunakan menggantikan susu pekat tu....rasanya tidaklah terlalu berlemak oleh susu tetapi orang bilang sangat ummpphh dan kawww oleh rasa teh tu...my hubby ada jugalah kunun selidik2 daripada tukang membuatnya itu...alah orang2 dari India tu....dorg cakap kalau di India teh madras ni menggunakan susu kambing tapi disebabkan di Malaysia ni susu kambing jarang ada dijual dan mahal, dorg ambil pendekatan yang lain dengan menggantikannya kepada susu cair tu....tapi bukan semua teh madras ni sedap rasanya, mesti ikut juga tangan yang membuatnya....setakat ni teh madras yang paling ummpph sekali ada dekat Akmal Curry House & Restaurant sana Sulaman Central (berdepan dengan Taman Indah Permai, Jalan Sulaman)....sapa2 yang tinggal dekat a