Skip to main content

Rumah Terbuka Raya & Iklan Perkhidmatan Fotografi !!!

Assalamualaikum...
.
Hari ni mo cerita pasal rumah terbuka raya saya hari tu....sebenarnya rumah terbuka raya saya yang pertama kali....actually mo buat tahun lalu tapi sebab macam belum sepenuhnya terpaksa di tunda ke tahun ini....penghujung tahun 2010 kami pindah ke rumah baru kami (apartment biasa jek cuma nama tempat ada eksen sikit 'Condo Apartment'), baru sekarang berkesempatan buat rumah terbuka raya tapi kecil2 jak...jemput pun rakan2 terdekat dan sedara mara saja....jadi kepada kawan2 lain yang tersengaja tidak dijemput, minta maaf banyak2...insyallah tahun depan, panjang umur, murah rezeki, buat rumah terbuka raya lagi akan dijemput datang yek.....apa-apa pun ini ada beberapa gambar yang mo di kongsi....silalah tengo...
.
.
.

.

.

.
.
.
.
.
.
actually kebanyakkan gambar2 yang saya post di blog ni sebenarnya diambil oleh jurugambar yang tidak berapa bertauliah tapi bolehlah orang bilang...sapa lagi kalau bukan saya punya hubby.....tapi nama dia dalam dunia fotografinya itu konon panggil jak Finger Print .....sapa2 yang berminat untuk edit gambar atau pun minta di ambil gambar boleh kawan2 dengan dia di facebook nama finger print (Dzuhardy Amit) ataupun email saya terus di salmiahdz@yahoo.com
perkhidmatan pertama FOC sahaja.....kasi tengo dulu samada kamu orang berpuas hati dengan gambar tu atau tidak...jika berpuas hati boleh lah hantar gambar2 yang lain dan di caj dengan harga yang paling berpatutan......lain2 pertanyaan email jak saya terus....(^_^)
.
.

.
p/s - contoh2 gambar yang lain akan di post selepas ini......tunggu yee

Comments

Popular posts from this blog

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa

BRINGING YOU KAMPUNG FARE WITH JUADAH SUTERA!

Sutera Harbour Resort beckons you to welcome a new beginning with spiritual zeal and togetherness over a sumptuous authentic Kampung spread with Juadah Sutera, bringing back nostalgic childhood memories of kampung fare, at the Five Sails, The Magellan Sutera Resort. This scrumptious feast is available from the first to the last day of Ramadan month, every day from 6.00pm to 10.30pm.  The promotion includes a dedicated prayer room with prayer mats and onsite ablution facility for Solat Tarawih led by Imam and free parking. At RM99.00nett for adults and RM50.00nett for children (3-11 years old), the promotion requires advance bookings.  Make sure to catch the live cooking outdoor for Kambing Bakar ala Arab (daily) and Roti Arab. Be sure to grab a serving of Chicken Shawarna, delectable Lemang with Chicken Serunding and Apam Balik. Other stalls offer even bigger selections of spread including Malaysian’s favourites Penang Kuey Teow and Mee mamak-style, Ikan Asam Pedas, Ayam Masak Merah an

Oriental Treasures, A Mid-Autumn Delicacy

Hilton hotels in Malaysia launched its national mooncake series, Oriental Treasures, with an enticing array of traditional baked varieties of classic and modern flavours - a celebration of culinary craftsmanship, fine quality and exquisite flavours. To top it as a festive centrepiece, this year’s national mooncake box design pays homage to the core of Chinese heritage.  Embellished in imperial red, the premium square box features a noble pair of red-crowned cranes amongst sacred clouds. Characteristically celestial, the golden full moon illuminates the scene, much like the celebrated baked mooncakes during Mid-Autumn festivities. The ornate die-cut window pane, inspired by the moon windows of Oriental architecture, offers a peek to the individual matte-finishing gold and red receptacles housing its respective mooncakes. As reunions and rituals take a different form this year, the mooncakes serve as a reminder to go back to basics. Eugene Oelofse, National Marketing Communications Direc