Skip to main content

Rumah Terbuka Raya & Iklan Perkhidmatan Fotografi !!!

Assalamualaikum...
.
Hari ni mo cerita pasal rumah terbuka raya saya hari tu....sebenarnya rumah terbuka raya saya yang pertama kali....actually mo buat tahun lalu tapi sebab macam belum sepenuhnya terpaksa di tunda ke tahun ini....penghujung tahun 2010 kami pindah ke rumah baru kami (apartment biasa jek cuma nama tempat ada eksen sikit 'Condo Apartment'), baru sekarang berkesempatan buat rumah terbuka raya tapi kecil2 jak...jemput pun rakan2 terdekat dan sedara mara saja....jadi kepada kawan2 lain yang tersengaja tidak dijemput, minta maaf banyak2...insyallah tahun depan, panjang umur, murah rezeki, buat rumah terbuka raya lagi akan dijemput datang yek.....apa-apa pun ini ada beberapa gambar yang mo di kongsi....silalah tengo...
.
.
.

.

.

.
.
.
.
.
.
actually kebanyakkan gambar2 yang saya post di blog ni sebenarnya diambil oleh jurugambar yang tidak berapa bertauliah tapi bolehlah orang bilang...sapa lagi kalau bukan saya punya hubby.....tapi nama dia dalam dunia fotografinya itu konon panggil jak Finger Print .....sapa2 yang berminat untuk edit gambar atau pun minta di ambil gambar boleh kawan2 dengan dia di facebook nama finger print (Dzuhardy Amit) ataupun email saya terus di salmiahdz@yahoo.com
perkhidmatan pertama FOC sahaja.....kasi tengo dulu samada kamu orang berpuas hati dengan gambar tu atau tidak...jika berpuas hati boleh lah hantar gambar2 yang lain dan di caj dengan harga yang paling berpatutan......lain2 pertanyaan email jak saya terus....(^_^)
.
.

.
p/s - contoh2 gambar yang lain akan di post selepas ini......tunggu yee

Comments

Popular posts from this blog

Telefilem Takbir Suci 1, 2, & 3

Assalamualaikum..... . Kalau mo dekat2 raya ni, wajib ada drama dan telefilem berkaitan ngan puasa dan raya...tak kisahlah drama komedi ke atau drama yang menyayat hati...yang sedih2 buat kita menangis pun ada.... Saya sebenarnya bukan peminat drama melayu tetapi kalau drama atau telefilem yang ada kaitan ngan raya ni mesti saya tengo...terutamanya drama yang memerlukan kita mengawal emosi sedih dan marah.....ada satu telefilem yang sangat saya geram bila menontonnya tapi saya mesti tonton sampai habis.....telefilem ni actually lama dah keluar macam 3 4 tahun yang lepas tapi setiap tahun masa mo raya Astro mesti tayangkan balik telefilem ni....TAKBIR SUCI 1, 2 & 3.....lakonan si Raja Azura sebagai Kak Nora yang teramatlah zalim ngan anak2 yatim tu...kalau sapa2 yang pernah tengo drama ni mesti geram abislah ngan si Nora ni...kalau ada depan mata macam mo tempeleng2 jak muka si Nora tu.....jahat yang teramat jahat.....dalam erti kata yang lain lakonan si Raja Azura memang menjadi

Makan atas air | Restoran Terapung Fazdla Tuaran

Assalamualaikum Hi korang ! Ok Kmia nak kongsi satu lagi tempat makan yang best, sedap dan mantap gitu dengan harga yang amat berpatutan. Kan Sabah terkenal dengan restoran seafoodnya yang fresh dan murah-murah gitu. So yang ni kira salah satu pilihan restoran yang korang boleh pergi. Dahlah harga sangat berpatutan, menunya pula memang sedap-sedap belaka. Confirm puas hati. Kmia dan family dah dua kali makan di sini dan memang tidak mengecewakan.  Lokasi  restoran ni ? Terletak di area Tuaran. Korang cari saja jalan menuju Shangri-La Pantai Dalit Beach Resort tu. Korang nampak pintu gerbang masuk ke hotel .. Jangan masuk 🤣 korang ikut jalan kiri .. hehe kan korang nak makan seafood 😜. Korang jalan jak terus dan akan terjumpa signboard Trayong Eco Fishing Point. Kat situlah terletaknya Restoran Terapung Fazdla ni. Sebelum masuk ke restoran, korang nikmati dulu view di sekeliling restoran ni. Nama pun restoran terapung kan so kedudukannya mesti di atas air

GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN

Assalamualaikum STICKY POST UNTIL 20 NOV 2017. SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY! Hi korang.  Seperti yang dijanjikan, dengan ini bermulalah Giveaway Miakassim Dot Com 10 Tahun . Cara nak sertainya mudah sahaja :- Untuk penyertaan Blog Letak tajuk post GIVEAWAY MIAKASSIM DOT COM 10 TAHUN pastu copy image kat atas tu dan paste kat entri korang. Dalam post tu korang ceritalah serba sedikit tentang blog ni. Contoh? Cerita macam mana korang boleh kenal blog ni ... Ringkas-ringkas ja bah .. nda payah pun taip sampai 300 patah perkataan 😂 Kemudian publish ja. Dan komen entri penyertaan korang di post ni. Untuk penyertaan Facebook  Korang cari status tentang post ni di FB Page Mia Kassim Dot Com. Cerita serba sedikit tentang blog ni dan sharekan. Jangan lupa setkan ke Public. Komen kat status itu tentang penyertaan korang supaya Kmia boleh track. *yang ni pula tak paksa .. kalau sudi follow  IG MiaKassim  | follow  Twitter MiaKassim  | like  FB Page MiaKa