Wordless Wednesday # 36 - Mia - Memories of Mine

Latest

Wednesday, September 18, 2013

Wordless Wednesday # 36

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia !



Sumber : Facebook




Note : ni share dari Facebook untuk nasihat diri sendiri dan bersama.
Typing error - Kuburukan actually keburukan ;p

13 comments:

  1. setuju dikk

    TQ for the remembering !;)

    ReplyDelete
  2. betul tuh..bak pepatah gajahdepan mata tak nampak, gajah sberang laut luas lak mata dia..hehe

    ReplyDelete
  3. Sadis sungguh baca ni...takut buat tanpa sedar!huhu

    ReplyDelete
  4. Takut dlm tak sedar kita melakukannya...
    Kena muhasabah diri ni Mia..
    TQ memperingatkan...:)

    ReplyDelete
  5. setuju sgt2 dgn quote ni....

    moga kite bukan dlm golongan seperti ini dan sentiasa dipelihara imannye...amin...

    ReplyDelete
  6. betul tu... kat opis saya belambak org mcm tu. hakhakhak

    ReplyDelete
  7. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)


    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. betul tu, kesimpulannya ambil masa cerminlah diri sendiri.

    ReplyDelete
  9. Memang...sangat kesian pada golongan ini, dan of course kena selalu ingatkan diri supaya tak tergolong bersama nya.

    ReplyDelete

Komen seikhlas hati ... Thanks!